Streamingnyt

Stella Blómkvist – sæson 2 er på vej

Den islandske stjerne Heida Reed (BBC’s ’Poldark’) genoptager hovedrollen som Stella i den nye sæson af hitserien ’Stella Blómkvist’. Optagelserne er allerede begyndt, og serien forventes at få premiere på Viaplay i 2021.

Den dygtige, men kontroversielle advokat, Stella Blómkvist, kender kun til én form for retfærdighed – nemlig sin egen. Men i takt med at hun kommer tættere på nogle af de mest magtfulde politiske figurer på Island, begynder hendes sager at tage en dramatisk drejning, hvilket tvinger hende – og hendes syn loven – til grænsen.

Serien, der modtog 8 nomineringer ved Islands prestigefyldte Eddan Awards, har stor betydning for NENT: “Siden lanceringen i foråret har Viaplay allerede ændret Islands streamingmarked, men vi er kun lige begyndt. Hos NENT prioriterer vi nemlig at investere i unikke og lokale historier, og på nuværende tidspunkt ser vi denne nytænkte og utraditionelle serie som Islands bedste bud på en fængende noir dramaserie”, siger Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien er baseret på bestselleren af samme navn og instrueres af Óskar Thór Axelsson (‘Black’s Game’) og Thora Hilmarsdóttir (‘The Valhalla Murders’).

Anden sæson af ’Stella Blómkvist’ bliver til i samarbejde med den islandske tv-udbyder Síminn TV og produceres af Sagafilm med støtte fra Det Islandske Filmcenter og Ministeriet for Industri og Innovation. Serien består af seks almindelige og tre udvidede afsnit og distribueres globalt af Red Arrow Studios International og af Lumière i Benelux. Anden sæson blev desuden samlet op af AMC Networks’ Sundance Now i Nordamerika, England, Australien og New Zealand samt af NBCUniversal Global i Spanien og i de fransktalende territorier.

Kilde: Viaplay presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button