Statsministeren åbner ”Weekend Weekend”

| onsdag 09. nov, 2011 15:40 | opdateret 14. nov, 2011 kl. 13:38 | 0 Kommentarer
Weekend Weekend værter TV 2

Sara ,Felix Smith og Christiane Schaumburg-Müller er værter på Weekend Weekend

På lørdag er det 40 dage siden, at Helle Thorning-Schmidt blev Danmarks første kvindelige statsminister. På lørdag er der også premiere på TV 2s nye weekend-talkshow, ”Weekend Weekend”, og de to ting forenes, når Helle Thorning-Schmidt er gæst i programmet, som byder statsministeren på morgenmad.

– Vi er ret stolte af, at vi har Helle Thorning-Schmidt i studiet, når vi går i luften, og når hun nu kommer lørdag morgen, giver vi selvfølgelig morgenmad, siger Christiane Schaumburg-Müller, der sammen med Sara Bro og Felix Smith er værter i ”Weekend Weekend”.

I forbindelse med morgenmaden vil værterne spørge ind til Helle Thorning-Schmidts morgenrutiner og vaner – og høre, om de har ændret sig, siden hun blev Danmarks statsminister.

– Vi skal selvfølgelig også høre Helle Thorning-Schmidt om, hvordan livet har ændret sig, siden hun blev chef for hele Danmark, ligesom vi vil forsøge at gøre status efter de første 40 dage. Men så skal vi også snakke om, hvordan hun bruger sociale medier, og hvilke apps, der er hendes favoritter, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Morgenens anden gæst er stand-up-komiker, skuespiller, sanger, manuskriptforfatter og instruktør Anders Matthesen, der – som han siger – er gravid med et nyt show. Det fortæller han om, ligesom han fortæller om sin nye rolle som far og om året 1993, der ændrede alt for ham.

”Weekend Weekend” sendes hver lørdag og hver søndag fra klokken 9-11, og i søndagens program er popdronningen Medina og komiker, musiker og skuespiller Martin Brygmann gæster hos Christiane Schaumburg-Müller, Sara Bro og Felix Smith. Her kan seerne – ud over godt selskab og en god start på dagen – glæde sig til et eksklusivt kig ind i Medinas klædeskab, mens Martin Brygman overrasker med en helt ny figur.

Både lørdag og søndag bydes der desuden på ekstra nyhedsudsendelser – klokken 9, 11 og 13.

Med de seks nye ugentlige nyhedsudsendelser kommer NYHEDERNE op på at sende i alt 83 ugentlige udsendelser på TV 2, mens antallet af nyhedsudsendelser i weekenden stiger fra otte til 14.

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt