Streamingnyt

Spotify hos 3

Teleselskabet 3 har indgået et nyt samarbejde med verdens største musikstreamingtjeneste, Spotify. Dermed kan 3 føje Spotify Premium til sin portefølje af tilvalg, som kan betales samlet over mobilregningen.

Fra i dag kan kunder hos teleselskabet 3 få adgang til Spotify Premium gennem deres mobilabonnement. Betalingen foregår via telefonregningen, hvor det allerede er muligt at samle betalingen for mange andre digitale køb fra bl.a. Apple, Google og Microsoft, ligesom kunderne kan opsætte forbrugsgrænser for dem selv eller familiemedlemmer. Det er ifølge 3 med til at øge kundernes overblik over husstandens digitale forbrug.

”Musik har været en del af 3’s dna fra begyndelsen, og en stor del af vores kunder streamer musik dagligt, ligesom de er storforbrugere af andre digitale tjenester. Derfor er vi glade for nu at kunne give dem mulighed for at få adgang til verdens mest populære musiktjeneste gennem os. Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder at færdes online og gøre brug af de mange digitale tilbud uden at miste overblikket. Derfor er det en fordel at vælge Spotify gennem 3, så betalingen bliver samlet ét sted,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kunderne kan vælge frit

Det nye samarbejde med streaminggiganten er et led i teleselskabets strategi om at gøre flere tilvalg tilgængelige for alle selskabets kunder. Hos 3 er det nemlig op til den enkelte kunde at vælge, om de ønsker tilvalg som Spotify Premium til deres abonnement

”Mange teleabonnementer inkluderer efterhånden forskellige kombinationer af tjenester, og det gør det sværere for forbrugerne at gennemskue, hvad de reelt betaler for. Derfor har vi for længe siden truffet en beslutning om, at vores tilvalg skal være netop dét – tilvalg. Alle vores kunder skal frit kunne vælge mellem vores tilvalg uden at være bundet af et særligt abonnement. Det giver den største gennemsigtighed i forhold til abonnementspriserne og er mest fair for alle,” siger David Elsass.

Fakta om Spotify hos 3

  • Spotify Premium hos 3 koster 99 kr. om måneden og er tilgængelig for både privat- og erhvervskunder.
  • Kunder, der ikke tidligere har prøvet Spotify Premium eller Spotify Family, får første måned gratis
  • Spotify Premium kan aktiveres i selvbetjeningen Mit 3. Her kan du også forbinde din nuværende konto hos Spotify til 3.
Kilde: 3 presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button