Disney+

Sportverdenens underdogs på Disney+

Fra i dag er det muligt at se “Brawn: The Impossible Formula 1 Story” på Disney+. Fortællingen om Brawn GP er historien om en af de mest fantastiske sagaer i Formel 1s historie: Det er en historie om at være underdog, og om at overraske sine konkurrenter, hvor Formel 1-superfan Keanu Ross taler med Ross Brawn og racerlegender som Jenson Button og Rubens Barrichello.

I forbindelse med at denne dokumentarserie kan ses på Disney+ fra i dag, har vi samlet en lidt andre titler på Disney+, der også stiller skarpt på sportsverdenens underdogs.

Welcome to Wrexham

Welcome to Wrexham DisneyDen populære dokumentarserie ”Welcome to Wrexham” er historien om verdens tredjeældste professionelle fodboldklub. I 2020 gik Rob McElhenney og Ryan Reynolds sammen om at købe fodboldklubben, der lå i femtebedste række i England, med håbet om at gøre fodboldholdet Wrexham AFC til historien om det undertippede hold, som hele verden kunne heppe på.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Mighty Ducks

The Might Ducks

The Might Ducks” er en film om den seje retsadvokat Gordon Bombay, der aldrig taber. Da han får til opgave at træne et snoldet hold af ishockeyspillere, der hverken kan skøjte, score eller vinde, bliver han sat på prøve. Fjer flyver, da Bombay og ishockeyholdet Ducks spiller deres livs sværeste kamp, og spørgsmålet er, om Bombay kan gøre det dårligste hold i ligaen til mestre?

The Rookie

The Rookie DisneyThe Rookie” handler om Jim Morris. Han var baseballcoach i high school og hans store drøm var at komme i Superligaen, indtil han fik en skulderskade og hans drømme braste. I 1999 væddede han med sit konstant tabende hold: Hvis holdet vandt distriktmesterskabet, ville Jim Morris forsøge at blive optaget i Superligaen igen. Holdet forbedrede sig og trods Jim Morris’ odds, nåede han Superligaen i en alder af 35 år.

Miracle

Miracle Disney

Miracle” fortæller historien om Ishockeyspilleren Herb Brooks, der blev træner og udvalgte 26 udisciplinerede fyre, hvoraf han gjorde 20 af dem til et hold, der mente, de kunne opnå det uopnåelige. Det ledte til et af de største øjeblikke i sportens historie: Nemlig da USAs ishockeyteam vandt De Olympiske Lege over Sovjetunionen i 1980. Øjeblikket er blevet kendt som ”The Miracle on Ice”.

Kilde: Disney+ presse

I samme kategori

Back to top button