gemt

Sportsweekend med Champions League finale, Formel 1 i Monaco og meget mere

De sportsinteresserede har masser at se frem til denne weekend der byder byder på store begivenheder som Champions League finalen og det traditionsrige Formel 1 ræs på gaderne i Monaco.

Desuden skal vi have fundet en verdensmester i Ishockey, årets første Grand Tour cykelløbs vinder, mens der er gang i tennis på det franske grus i Paris. Danske Holger Rune skal møde Hugo Gaston i tredje runde, en kamp der ifølge Eurosport spilles fra ca. 20:45 lørdag aften.

Der er også det traditionsrige Indy 500 løb at se frem til søndag aften, ligesom der er Superliga Europa Playoff på søndag mellem Aab og Viborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er også Speedway Grand Prix i Prag. Discovery har valgt at Speedway VM ikke længere vises på TV-kanalen, 6’eren. Hjemmebanen er fremover steamingtjenesten, [discovery+], hvor du kan se alle løb helt uden afbrydelser. Det vil dog fortsat være muligt at se de danske løb Speedway of Nations i Esbjerg og Speedway Grand Prix i Vojens på 6’eren.

Champions League Finalen:  Liverpool – Real Madrid Lørdag aften

champions league på tv og streamingTV3+ / Viaplay fra kl. 19:00 Optakt til Champions League Finalen:  Liverpool – Real Madrid
Peter Grønborg varmer i selskab med kompetente eksperter op til finalen i UEFA Champions League mellem Liverpool og Real Madrid.

21:00 Champions League Finale Kampstart på TV3+, V Sport UHD, ZDF og Viaplay

23:00 Champions League finale nedtakt
Der følges op på kampen med dybdegående analyser, mål, højdepunkter og reaktioner

Formel 1 i Monaco og Indy 500 på TV3+ og Viaplay

Monaco Indy 500Lørdag kl. 12:55 Formel 1: Monacos Grand Prix – Træning 3 Live

Lørdag kl. 15:30 Optakt til Formel 1: Monacos Grand Prix – Kvalifikation

Lørdag kl.16:00 Formel 1: Monacos Grand Prix – Kvalifikation Live
Efter tre træninger skal kørerne nu forsøge at sætte den hurtigste tid på den ikoniske gadebane i Monte Carlo-distriktet. Monegaskeren Charles Leclerc tog pole position i sidste sæson

Lørdag kl. 17:00 Opfølgning på Formel 1: Monacos Grand Prix – Kvalifikation

Søndag kl. 13:30 Optakt til Formel 1: Monacos Grand Prix Live
Peter Palshøj og Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa klæder dig på til Monacos Grand Prix. Optakten byder på gennemgang af den 3,3 kilometer lange Circuit de Monaco.

Søndag kl. 15:00 Formel 1: Monacos Grand Prix Live
Kevin Magnussen, Charles Leclerc og Max Verstappen skal igen kæmpe om de vigtige VM-point, når de skal forsøge at komme først over målstregen på den 3,3 kilometer lange Circuit de Monaco. Hollænderen Max Verstappen vandt løbet i sidste sæson. Hvem kører afsted med sejren denne gang?

Søndag kl. 17:00 Opfølgning på Formel 1: Monacos Grand Prix Live
Der følges op på Monacos Grand Prix. Peter Palshøj er flankeret af Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa.

Søndag kl. 17:00 IndyCar: Indianapolis 500 Live
IndyCar-feltet skal igennem hele 200 omgange på den legendariske Indianapolis Motor Speedway, hvilket svarer til de 500 miles, navnet hentyder til. Se, hvem der klarer svingende bedst, har hurtigste topfart på de længere strækninger, og passerer målstregen som den første efter 200 omgange!

Sportsweekend sendeplan

Ingen TV-Tider pt.

I samme kategori

Back to top button