Norlys

Sport Live laver ny distributionsaftale med Norlys

Fra den 3. januar 2022 får endnu flere danskere adgang til SPORT LIVE. En ny distributionsaftale betyder nemlig, at kanalen bliver tilgængelig for tv-kunder hos Norlys (det tidligere Boxer). Samtidig forlænges aftalen med Norlys-ejede Stofa.

SPORT LIVE vil blive inkluderet i pakkerne Vælg Alt (tidligere Boxer Max) og Vælg 8 (tidligere Boxer Flex 8). Distributionen foregår gennem Norlys Play , så kanalen skal altså streames.

Som tv-kunde hos Norlys har man automatisk adgang til alle sine kanaler via Norlys Play. Her kan man se SPORT LIVE på mobil, tablet og computer samt på traditionelle tv-skærme via enten Chromecast eller Apple TV overalt i Danmark og på ferie i EU.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

SPORT LIVE er allerede inkluderet i den store tv-pakke hos Norlys-ejede Stofa. Denne aftale er blevet forlænget, og fra nytår bliver kanalen altså også tilgængelig hos Norlys.

Jesper Kjelgaard, direktør for Salg & Content hos Norlys, siger:

”SPORT LIVE er en spændende ny sportskanal, som vi er glade for at kunne tilbyde til endnu flere af vores kunder. Kanalen bakker op om det danske idræts- og foreningsliv, og det vil vi gerne være en del af.”

Også hos SPORT LIVE er der stor tilfredshed med aftalen.

”Vi er rigtig glade for at forlænge samarbejdet om Stofa og samtidig udvide aftalen til også at omfatte de tidligere Boxer-kunder, der nu får tv fra Norlys. Dermed kommer endnu flere danskere til at få glæde af de mange begivenheder, vi transmitterer fra hele landet. Det er en fantastisk nyhed for både seerne og for dansk idræt,” siger Flemming Kjellerup, adm. direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE.

Kilde: Sport Live presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button