Norlys

Norlys tv-kunder har fået et par nye kanaler

I oktober blev Boxer til Norlys og her fra 3. januar er der også et par kanalændringer hos netop Norlys. Man byder velkommen tilbage til krimi-kanalen ‘ID – Investigation Discovery’ og tilføjer en dansk sportskanal.

‘ID – Investigation Discovery’

Paramount Network er blevet erstattet med ‘ID – Investigation Discovery’ Norlys kundernes tv-pakke, det sker efter Paramount har valgt at lukke kanalen.

‘ID – Investigation Discovery’ er Danmarks krimikanal, der døgnet rundt sender stærke dokumentarserier med rekonstruktioner af virkelighedens mest rå og bestialske forbrydelser.

Du kan se ‘ID – Investigation Discovery’ på Norlys Play eller på dit tv på kanalplads 15.

Kan du ikke finde kanalen på dit tv?
Har du problemer med at finde ’ID – Investigation Discovery’ på dit tv, så kan det være nødvendigt at foretage en kanalsøgning, så at dit tv kan finde den nye kanal. Du kan læse mere om kanalsøgning her

Sport Live – kan streames på Norlys Play

SPORT LIVE er en 100% dansk sportskanal i Norlys tv-pakke. Du kan glæde dig til en bred vifte af sports- og idrætsbegivenheder, der ikke normalt får plads på tv. Kanalen sender fra mange forskellige sportsgrene og kommer vidt omkring i hele Danmark til klubber, turneringer og events.

SPORT LIVE sender op til 10 timers direkte tv i døgnet fra bl.a. fodbold, futsal, floorball, hestevæddeløb, motorsport, cykling, kano og kajak, tennis, bordtennis, parasport, amerikansk fodbold, volleyball og basketball.

Ud over masser af direkte kampe, turneringer og events fra hele landet sender SPORT LIVE også ugentlige magasinprogrammer med fokus på de sportsgrene, der vises på kanalen.

SPORT LIVE kan udelukkende ses på Norlys Play og altså ikke via din tv-antenne.

Kilde: Norlys

Læs også

I samme kategori

Back to top button