Sport 2011 på DR1

| tirsdag 27. dec, 2011 09:45 | 0 Kommentarer
Sport 2011 DR1

Peter Møller og Sisse Fisker er værter i Sport 2011 Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Sport 2011 er sportens store gallashow, hvor atleterne ser tilbage på de mange flotte præstationer i det forgangne år.Den 7. januar 2012 er årets mest vindende og feterede sportsstjerner på plads, og det samme er DR Sportens Sisse Fisker og Peter Møller, der styrer slagets gang i den store arena i Herning med plads til op mod 10.000 gæster.

De største præstationer i 2011
Sammen skal der festes og fejres. For der er mange store sportspræstationer at se tilbage på. Håndboldherrernes flotte sølvmedaljer fra VM i januar, fodboldlandsholdets kvalifikation til EM og Caroline Wozniackis førsteplads på verdensranglisten. Sport 2011 har også fokus på VM i cykling, der blev afviklet i København i september, Jeanette Ottesens og Lotte Friis’ VM-guld i Shanghai på henholdsvis 100m og 1500m, de danske verdensmestre i standarddans og flotte præstationer af golfspiller Thomas Bjørn og badmintonspiller Peter Gade.

På scenen i Herning kan publikum og seerne på DR1 blandt andet møde håndboldherrerne, svømmerne Lotte Friis, Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen, cykelrytterne Jakob Fuglsang og Lars Bak og landstræner Morten Olsen.

Prestigefyldte priser og musikalsk topunderholdning
I alt ni priser bliver uddelt for snurrende tv-kameraer, og med musikalsk underholdning i topklasse. På scenen i Herning optræder blandt andre Tim Christensen and the Damn Crystals,den fremadstormende danske sangerinde Nabiha, veteranrockerne DAD, der netop har udgivet ny anmelderrost plade og den danske klubdiva Camille Jones, der får fornemt selskab af Steffen Brandt fra TV-2.

Udover den prestigefyldte pris som Årets Sportsnavn bliver følgende priser uddelt: B.T.’s Guld, Årets fodboldspiller, Årets Mål i Superligaen, Team Danmarks Talentpris, Årets Idrætskommune, Nordeas Gør-det-muligt Pris, Bestsellers Olympiske Håb og Kulturministerens Handicapidrætspris.

Men DR Sporten lover endnu flere overraskelser. Hvem bliver f.eks. årets nye navn i idrættens prestigefyldte Hall of Fame. Se med 7. januar, mød sportsstjernerne og vær med til at nyde de sportslige stjernestunder fra det forgangne år.

Sport 2011 på DR1: lørdag 7. januar kl. 20.00
 

Kilde: DR

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt