TV-Nyt

Spøgelsesjægerne vender tilbage på Kanal 5

Spøgelsesjægerne kanal 5Kanal 5 sørger for gys, gru og overnaturlige fænomener, når en ny omgang af ”Spøgelsesjægerne” skydes i gang torsdag den 5. juni kl. 22.00.

De to dedikerede grupper Ghosthunting.dk og Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) med henholdsvis Thomas Andersen og Kim Søndergaard i front har brugt utallige ekspeditioner og mange nætter for at finde det endegyldige bevis på, at der findes spøgelser. Og nu er ventetiden ovre:

”Det bliver en medrivende anden sæson af ”Spøgelsesjægerne”, der både omfatter nye spændende locations og grænseoverskridende hunts. I DPA tager vi vores arbejde meget seriøst, og jeg kan afsløre, at det rent faktisk lykkes os at få et bevis på paranormal aktivitet i den nye sæson”, siger Chief Investigator Kim Søndergaard fra DPA.

I anden sæson kommer seerne med på spændende spøgelsesjagter i hele Danmark. På Århus Teater har flere af de ansatte oplevet uforklarlige ting, når de har opholdt sig i kælderen. Teatrets scenekamera har filmet en sort skygge, der flyver over scenen og styrer direkte mod Dronningelogen. Det er en oplagt sag for Ghosthunting.dk, og Thomas og hans hold tager straks afsted til den legendariske teaterscene.

Ved Dybbøl Mølle er der efterladt et paranormalt aftryk i nutiden. 12 gamle gravsten er fundet på et loft, og DPA tager kontakt til clairvoyanten Erwin, der skal hjælpe dem med at finde de paranormale spor. På loftet mærker Erwin pludselig noget i sin mund. Er det et stykke hjerneskal eller måske en knækket tand?

Det bliver i det hele taget en travl sæson for de to grupper. Hos Ghosthunting.dk skal der købes nyt spøgelsesudstyr, indrettes nyt hovedkvarter, og Thomas skal arrangere bryllup med hans forlovede Karina. Hos Kim har der derimod været stor udskiftning i DPA, idet mange af de tidligere medlemmer er blevet skiftet ud med nye kræfter.

”Spøgelsesjægerne” fra torsdag den 5. juni kl. 22.00 på Kanal 5

I samme kategori

Back to top button