Nyheder

Spiller Caroline sig videre til anden runde? – Følg opgøret på Eurosport 2

australien open 2014 på TVÅrets første Grand Slam-turnering er i fuld gang, og Caroline Wozniacki skal endelig i aktion i sin første kamp. Se med på Eurosport 2 i nat, når hun spiller om at komme videre til anden runde.

Allerede mandag har Rafael Nadal, Andy Murray og Roger Federer sikret sig deltagelse i anden runde med overbevisende sejre i tre sæt.

Tirsdag skal blandt andre Caroline Wozniacki og Serena Williams kæmpe for videre avancement fra første runde i dette års turnering. Danskeren møder Taylor Townsend i en kamp, der starter tidligt tirsdag morgen, når herrekampen mellem Nicolas Almagro og Kei Nishikori med start kl. 01.00 er færdig. Følg Carolines kamp LIVE på Eurosport 2. Verdensetteren møder Alison Van Uytvanck tirsdag morgen kl. 09.00 LIVE på Eurosport.

Seerne kan altså under dette års Australian Open følge verdens bedste mandlige og kvindelige tennisspillere inklusiv vores egen superstjerne Caroline Wozniacki, når de kæmper med næb og kløer for til slut at stå med den prestigefyldte titel.

”Det bliver et rent tag-selv-bord for seerne, for vi har udelukkende gode kampe på programmet. Det mest positive ved netop Australian Open er, at spillerne så inderligt gerne vil komme godt i gang, da de vil kunne lukrere på en god start resten af sæsonen. Den her turnering er altså en katapult, der kan skyde sæsonen i gang på enten fornemste vis eller en rigtig skidt facon, og spillerne ved, hvor meget det betyder,” siger Eurosports ekspertkommentator Michael Mortensen.

Mens Serena er klar favorit på damesiden, bliver der mere kamp om titlen på herresiden i år, da turneringen har præsenteret en hel stjerneparade af deltagere i Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray og mange flere. Den helt store favorit må dog siges at være førstnævnte Djokovic, der på nuværende tidspunkt rangerer øverst på listen over verdens bedste spillere og skal spille sin første kamp ved dette års Australian Open mod Aljaz Bedene tidligt tirsdag morgen. Eurosport sender LIVE fra kampen. Djokovic tabte sensationelt til Ivo Karlovic i kvartfinalen i årets første ATP-turnering i Qatar, men det har ifølge Michael Mortensen ikke nogen nævneværdig betydning for favoritværdigheden:

Djokovic er absolut favorit til at vinde titlen. Han har en formidabel stabilitet, har vundet titlen før og er i klart bedste fysiske form. Han har udviklet sig til at være en komplet spiller, som teknisk er enormt velfunderet, og så har han den vigtige respekt som en vinder blandt kollegerne. Alt i alt besidder han alle de kvaliteter, der skal til for at vinde den her turnering.”

Selvom Djokovic spås som sejrherre, så skal man ikke afskrive spillere som både Federer og Nadal, der begge har vundet et væld af Grand Slam-titler. De ved, hvad der skal til og rammer ofte deres allerhøjeste niveau i turneringer som denne.

Se hele turneringen LIVE på Eurosports kanaler fra den 19. januar til den 1. februar.

Kilde: Eurosport presse

I samme kategori

Back to top button