TV-Sport

Speedway of Nations 2022 på TV og Streaming

Så er det blevet tid til Speedway of Nations og Danmark er vært for begivenheden fra den 27. til 30. juli, hvor du kan se frem til fire aftener på Vojens Speedway Center.

Danmark qua deres værtsskab automatisk er kvalificeret til finalen den 30. juli, hvor deres syv modstandere afgøres på tværs af to semifinaler den 27. og 28. juli.

Storbritannien er forsvarende mestre, efter de vandt på hjemmebanen i Belle Vue i oktober 2021. Især Polen, ført an af verdensstjernen Bartosz Zmarzlik, forventes også at kæmpe med om topplaceringerne, efter det er blevet til tre andenpladser i træk.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Speedway of Nations 2022 på TV og Streaming

FIM Speedway of Nations semifinale 1 Line-Up, onsdag den 27. juli, 19:00: Tyskland, Polen, USA, Letland, Finland, Australien, Ukraine på [discovery+] 

FIM Speedway of Nations Semifinale 2 Line-Up, torsdag den 28. juli, 19:00: Tjekkiet, Storbritannien, Frankrig, Sverige, Italien, Norge, Slovenien på [discovery+] 

FIM Speedway of Nations Final, lørdag den 30. juli, 19:00: Top tre lande fra hver semifinale plus værtslandet Danmark på [discovery+] og fra klokken 18.55 på 6’eren

Den seksdobbelte Speedway-verdensmester Tony Rickardsson vil være til stede alle fire dage i Vojens og dele ud af sin ekspertise og analyse til speedway-fansene. Han får selskab af Abi Stephens og Scott Nicholls, som vil rapportere live fra banen og interviewe de ryttere, der trækker overskrifterne. Lars Munkedal og Hans Andersen indtager rollerne som danske kommentatorer.

”Vores motorsport-indhold er et af de største og mest forskelligartede på markedet, og nu glæder vi os helt vildt til at vise Speedway of Nations. Vi kan ganske enkelt ikke vente med, at festen starter i denne uge,” siger Søren Klæstrup, Sportschef hos Warner Bros. Discoverys Danmark, og fortsætter:

”Vores unikke blanding af skarpe eksperter onsite, nye innovative løsninger til seerne, brede dækning på discovery+ samt skarpe historiefortælling vil forhåbentligt ende ud i den ultimative speedway-oplevelse. Det er drømmen. Og vi så håber vi selvfølgelig på, at begivenheden kan medvirke til at genskabe noget af fordums storhedstid for dansk speedway.”


I samme kategori

Back to top button