TV-Sport

Speedway GP på TV og Streaming

Lørdag indledes årets Speedway GP sæson med det første løb som finder sted i Kroatien. Rettighederne har skiftet hænder i denne nye sæson. Discovery Networks har sikret sig de danske rettigheder til Speedway GP og du vil derfor her i 2022 kunne se løbene på [discovery+].

De indledende Grand Prix har været vist også på 6’eren, men det er slut nu. Sådan skriver Discovery om deres beslutning: Hjemmebanen er fremover vores streamingtjeneste, discovery+, hvor du kan se alle løb helt uden afbrydelser. Vi har et ønske om at skabe den mest helstøbte oplevelse i vores dækning af speedway. Derfor samler vi alt indhold på discovery+, hvor man kan se alle løbene uden afbrydelser. Her kan man også finde de tidligere løb, Speedway Studiet og ekstra indhold, der bliver udgivet løbende. Speedwayløbene vil være som altid være med dansk kommentering.

Det vil fortsat være muligt at se de danske løb Speedway of Nations i Esbjerg og Speedway Grand Prix i Vojens på 6’eren, oplyses der.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sæsonen bliver altså skudt i gang på lørdag på Speedway Stadion Milenium i Goričan, Kroatien. FIM SGP serien lover forbedret dækning i den nye sæson med nye tiltag med realtidsdata reaktionstid og baneanalyse og streaming dækning af de 16 pit-bokse.

Bestil discovery+ sport pakken her reklame-link

Speedway GP på TV og Streaming TV-GuideI samme kategori

Back to top button