Lyd produktnyt

Speakerphones – Poly Sync 20, Poly Sync 40 og Poly Sync 60

Poly Sync 20, Poly Sync 40 og Poly Sync 60 er designet til det hybride arbejde – om det er hjemmefra eller i et mødelokale på kontoret. De tre modeller er velegnet til specifikke behov – Den personlige, den til små møderum og den store til mellemstore mødelokaler.

Med både USB og Bluetooth giver enhederne fleksibel tilslutning, og lyden lover man i top med intelligente mikrofoner, der genkender stemmer i rummet. De virker selvfølgelig med Siri og Google voice assistant, så man kan betjene dem uden at røre (godt i disse corona-tider).

“Poly Sync-familien er en ny generation af intelligente speakerphones, der er perfekte til arbejde eller til at høre musik hvor som helst,” siger Christine Roberts, senior vice president og general manager for professionelle headsets og speakerphones hos Poly.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Sync-familien redefinerer speakerphones. Dette er ikke bare endnu en speakerphone-”puck” – denne speakerphone-serie er elegant, sofistikeret og intelligent.”

Poly har allerede en lang række enheder, der er certificeret af Zoom og Sync 20 er fra lanceringen på listen.

“Vi er glade for at kunne give Poly Sync 20, som en af de første speakerphones, Zoom’s “Personal USB Speakerphone”-certificering,” siger Oded Gal, head of product management hos Zoom.

”Poly bliver ved med at løfte barren med deres portefølje af Zoom-certificerede enheder, og vi ved, at Poly Sync 20 kommer til at være exceptionelt værdifuld for tidens medarbejdere, der konstant udvikler sig.”

Poly Sync 20 & Poly Sync 20+

Tre-i-en: Personlig speakerphone, vellydende bærbar musikhøjttaler og powerbank i én.

Med den bedste lyd i klassen og tre mikrofoner er Poly Sync 20 og Poly Sync 20+ ideelle bærbare løsninger til nutidens hybride arbejdsmiljøer.Dens kompakte, slanke design og coveret gør den perfekt til brugere på farten.

Avancerede algoritmer til digital signalbehandling sikrer, at begge sider af opkaldet kan høres tydeligt samtidigt, og en programmerbar knap giver brugerne mulighed for at personliggøre deres Sync 20 med deres yndlingsfunktioner som afspil/pause eller stemmestyring – alt sammen med et enkelt tryk.

Til Poly Sync 20+ medfølger en BT600-dongle til nem Bluetooth-tilslutning.

Poly Sync 40

Sync 40 har endnu større lyd end Sync 20 med mikrofoner, der giver mulighed for større pickup-rækkevidde samt de praktiske opladningsfunktioner til smartphone til understøttelse af nutidens hybrid arbejdsmiljøer.

IT-afdelingen eller brugeren kan sammenkæde to enheder trådløst, så de passer til forskellige størrelser konferencelokaler.

Sync 40 har et kraftigt batteri med op til 20 timers taletid, og den automatiske “unpairing” af Bluetooth giver mulighed for hurtigt at man kan fjerne sin egen telefon eller laptop efter et møde, så den ikke automatisk hopper på næste gang man går ind i lokalet!

Poly Sync 60

Sync 60, den største speakerphone i Sync-familien, indeholder alle de spektakulære funktioner i Sync 20 og Sync 40 men er designet til større mødelokaler og konferencelokaler.

Med seks mikrofoner og intelligente LED-funktioner kan enheden automatisk spore stemmer i mødelokalet og tilpasse sig for at sikre, at den anden ende af opkaldet har en fantastisk lydoplevelse. Med sine to store indbyggede højttalere fylder Sync 60 let rummet med detaljeret, krystalklar lyd. Tilslut et USB-videokamera til enheden og få et komplet AV-setup.

Mens Sync-familien tilbyder løsninger til medarbejdere overalt, hjælper de også IT-afdelingen, der kan styre implementeringen af enheder og tillade fjernkontrol af Sync-enheder.

Lanceringstidspunkter

Poly Sync 20 er tilgængelig worldwide fra november 2020

Poly Sync 40 er tilgængelig worldwide fra januar 2021

Poly Sync 60 er tilgængelig worldwide i starten af 2021


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button