Streamingnyt

Spamflix: Ny streamingtjeneste for filmentusiaster med en særlig interesse for kultfilm

Nøglepersoner bag Locarno Film Festival og Säo Paulo International Film Festival, præsenterer SPAMFLIX. En ny streamingtjeneste for filmentusiaster med en særlig interesse for kultfilm. Spamflix er tilgængelig som app til iOS, Android, AndroidTV og Chromecast.

Hovedparten af SPAMFLIX’ film er sjældne genrer, som er svære at finde, og det er titler, der har opnået anerkendelse inden for filmfestivalernes rammer for derefter ikke at opnå betydelig distribution.

SPAMFLIX beskrives desuden i pressemeddelelsen som et skatkammer for kultfilmentusiaster med et særligt fokus på sort humor og animationsfilm for voksne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tjenesten lanceres som app med formålet at gøre det lettere både at søge og streame film, og selvom SPAMFLIX kaldes ”Netflix for kultfilmfans” af tech-sitet GEEK SPIN, kører SPAMFLIX ikke med et månedligt abonnement. I stedet lejer man de enkelte film i 72 timer for 30 kr., eller man kan erhverve sig flere film i en filmpakke. Nye brugere vil indtil d. 22 maj modtage en værdikupon, som kan indløses til en valgfri SPAMFLIX-film.

SPAMFLIX store filmkatalog indeholder filmkategorier som sort komedie, krimi, Nonsense (sci-fi) og WTF Did I Just Watch (fantasy). Udbuddet gælder festivalhits såsom Good Manners af Juliana Rojas og Marco Dutra, der blev kåret som Bedste Instruktører til Locarno Film Festival 2017, samt film af kultinstruktører såsom Alex Cox, Denis Côté, Sion Sono, Quentin Dupieux, Peter Strickland, Davide Manuli, Yeon Sang-ho og Hitoshi Matsumoto.

Nyeste tilføjelser på SPAMFLIX er Peter Strickland’s Berberian Sound Studio (nomineret til Locarno’s Gyldne Leopard og Sitges kritikerpris), kultklassikeren Alex Cox’s Straight to Hell Returns, den erotiske fantasy-film The Wild Boys af Bertrand Mandico, Gábor Reisz’s For Some Inexplicable Reason, Alberto Caviglia’s Burning Love mockumentary, Shugo Fujii’s mutant J-horror Mimicry Freaks ogSigne Baumane’s kortfilmsamling Ten Animated Stories.

Titler, der snart bliver tilgængelige på SPAMFLIX, inkluderer Cannes Critic Week’s vinder Diamantino af Gabriel Abrantes og Daniel Schmidt, Neurotic Quest for Serenity instrueret af Teodoro Poppovic Paulinho Caruso (d. 21 maj), In the Crosswind af Martti Helde (Juni), Thee Wreckers Tetralogy af Rosto (Juli), Occidental af Neïl Beloufa (August) og Cosmic Candy, instrueret af Rinio Dragasaki, der deltog på både Fantastic Fest Filmfestival i Austin og Sitges filmfestival i 2019 (September).


I samme kategori

Back to top button