Streamingnyt

Sjæl

- Se Pixar Animation Studios filmen nu

”Sjæl” eller på engelsk Soul, den helt nye originale spillefilm fra Pixar Animation Studios får eksklusiv premiere på Disney+ Reklame-link den 25. december 2020. Filmen var tidligere planlagt til at få biografpremiere den 20. november 2020.

Om Disney & Pixars ”Sjæl”

”Sjæl” introducerer Joe Gardner (stemme af Jamie Foxx) – en mellemskole musiklærer, som får en unik mulighed for at spille på den bedste jazzklub i byen. Men et lille fejltrin tager ham fra New York Citys gader til The Great Before – et fantastisk sted, hvor nye sjæle får deres personligheder, finurligheder og interesser, inden de rejser til Jorden. Fast besluttet på at vente tilbage til sit liv slår Joe sig sammen med en gammelklog sjæl, 22 (stemme af Tina Fey), som aldrig har forstået det attraktive ved at være menneske. Alt imens Joe desperat forsøger at vise 22, hvad der er godt ved at leve, opdager han måske svarene på nogle af livets vigtigste spørgsmål.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Sjæl” er skabt af den visionære filmskaber Pete Docter, den Oscar-vindende instruktør bag ”Inderst Inde” og ”Op”, og co-instruktør/manuskriptforfatter Kemp Powers, dramatiker og manuskriptforfatter bag ”One Night in Miami.” Stemmeskuespillerne tæller Jamie Foxx, Tina Fey, Phylicia Rashad, Ahmir Questlove Thompson, Angela Bassett og Daveed Diggs. Filmen har original jazz musik fra den verdenskendte musiker Jon Batiste og en score komponeret af de Oscar-vindende Trent Reznor og Atticus Ross (”The Social Network”).

”Verden kan være et udmattende og frustrerende sted – men den er også fuld af uventede glæder, selv i tilsyneladende mundane ting,” sagde Docter, intruktør af ”Sjæl” og Chief Creative Officer for Pixar Animation Studios. ”’Sjæl’ undersøger, hvad der virkelig er vigtigt i vores liv; et spørgsmål vi alle stiller i disse dage. Jeg håber, at den vil bidrage med noget humor og sjov til folk i en tid, hvor alle har brug for det.”

”Vi er begejstrede over at kunne dele Pixars spektakulære og bevægende ”Sjæl” med publikum direkte på Disney+ i december,” sagde Bob Chapek, Chief Executive Officer, The Walt Disney Company. ”En ny original Pixar-film er altid en særlig anledning, og denne virkelig hjertevarme humoristiske fortælling om menneskelig forbindelse og om at finde ens plads i verden vil være en lækkerbisken, som familier kan nyde sammen i juletiden.”

Disney and Pixar’s Soul | Official Trailer | Disney+
Disney and Pixar’s Soul | Official Trailer | Disney+
Kilde: Disney+ presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

I samme kategori

Back to top button