Streamingnyt

Sort Of – Ny international Viaplay originalserie på vej

Viaplay er på vej med en ny international originalserie på 8 afsnit á 30 minutter. Serien har fået titlen Sort Of og den får premiere på Viaplay senere på året.

’Sort Of ’er en hjertevarm serie om Sabi Mehboob (Bilal Baig), en fluid millenial, der forsøger at finde sig selv. Da Sabis bedste ven tilbyder muligheden for at flytte til det “mest queer sted i solsystemet”, beslutter Sabi i stedet at blive og tage sig af børnene, de passer, efter at deres mor har været ude for en alvorlig cykelulykke.

– ’Sort Of’ er en farverig og varm serie om at finde sin identitet i en verden, der er under konstant forandring. Vi har lanceret flere storslåede young adult-serier i den seneste tid, og det er virkelig skønt nu at kunne tilføje endnu en titel til denne genre. ’Sort Of’ er helt på linje med den type produktioner, vi ønsker at investere i til dette segment, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Udover Bilal Baig i hovedrollen som Sabi kan man i serien opleve Gray Powell (ARQ, Designated Survivor), Amanda Cordner (The Expanse), Gregory Ambrose Calderone (The Good Doctor, Salvation), Becca Blackwell (Marriage Story), Cassandra James (General Hospital), Ellora Patnaik (Titans, Beauty and the Beast) og Grace Lynn Kung (Fahrenheit 451, Designated Survivor).

Viaplay Originalen ’Sort Of’ er instrueret af Canadian Screen Award-nominerede Fab Filippo og Renuka Jeyapalan og produceres af Sienna Films. Serien distribueres af Abacus Media Rights.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button