TV produktnyt

Sony XH90 TV på vej i butikkerne – se priserne her på ny 2020 model

Sony melder at deres nye 2020 tv-model XH90 4K HDR Full Array tv’er lander i butikkerne fra slutningen af maj. Sony lover blandt andet at det er et perfekt match til de kommende spillekonsoller.

XH90-serien er udrustet med Sonys Full-Array Local Dimming og Boosting-teknologi, der dynamisk ændrer lysniveauerne i de forskellige områder af skærmen, afhængigt af indholdet, hvilket skaber dramatiske skift i kontrast og lysstyrke. Full-Array Local Dimming er mere præcist end på EDGE belyste modeller, men naturligvis ikke helt på niveau med OLED teknologien, der styres på pixel niveau.

Sony har på 65” og derover Acoustic Multi-Audio™, der inkluderer to diskanthøjttalere på bagsiden af tv’et, som gør at lyden følger objekterne på skærmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tv’et kommer desuden med X-Balanced Speaker, som er en højttalerenhed, der giver klar lyd fra et slankt og elegant design.

Til de kommende generationer af spilkonsoller understøtter XH90-serien høj billedhastighed med 120fps i 4K samt hurtig responstid via HDMI, der sikrer den maksimale ydeevne til selv den mest avancerede gamingoplevelse.

XH90 tv’erne kommer desuden med Netflix Calibrated Mode, der muliggør originalt Netflix-indhold med optimerede indstillinger, der er tro mod filmskaberens vision.

HX90-serien kommer med Android TV™ med Google Assistant, Google Play Store og indbygget Chromecast, som giver brugeren en smartere og lettere tilgang til indhold, tjenester og enheder gennem dets omfangsrige platform.

Apple® AirPlay® 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder direkte til tv’et fra iPhone®, iPad® eller Mac®. Apple HomeKit™-teknologien lader sikkert og let brugere kontrollere deres tv fra deres iPhone®, iPad® eller Mac®.

Pris og tilgængelighed

XH90 4K HDR Full Array tv’erne vil blive tilgængelige i butikkerne fra slutningen af maj til følgende vejledende priser:

Kilde: Sony presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button