Lyd produktnyt

Sony præsenterer HT-A5000 – Ny Dolby Atmos soundbar

Sony har præsenteret HT-A5000 – en 5.1.2-kanals Dolby Atmos soundbar, der tilbyder biograflignende lyd i hjemmet, takket være Sonys anerkendte lydteknologier, der blandt andet inkluderer Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround.

Soundbaren kommer med både fremadvendte højttalere og opadvendte højttalere. Takket være Sonys Vertical Surround Engine kan soundbaren placere lyden vertikalt. Det resulterer i, at du kan opleve lyden fra oven, helt uden at bruge lofthøjttalere. Kombineret med Dolby Atmos og DTS:X betyder det, at du kan nyde en realistisk, omsluttende lyd, der gør filmaftenerne endnu bedre.

HT-A5000kommer desuden med S-Force PRO Front Surround, der skaber en bredere surroundlydfelt. Takket være X-Balanced fronthøjttalerne og Sonys unikke DSP skabes der en bredere surroundlydfelt, der giver en fordybende horisontal lydoplevelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sound Field Optimisation
HT-A5000kommer med Sound Field Optimisation, der giver en mere personlig og fordybende lydoplevelse. Soundbaren har desuden integrerede mikrofoner, der intelligent måler både højden og bredden af rummet, men også placeringen af den supplerende subwoofer og baghøjttalerne. Det resulterer i, at lyden bliver optimeret til at passe perfekt til netop dit rum. Sound Field Optimisation-funktionen kan nemt aktiveres via opsætningen fra hjem-menuen.

De kraftfulde højttalere i soundbaren arbejder sammen for at tilbyde klar surroundlyd. To integrerede subwoofere skal sikre en dyb bas, mens de to opadvendte højttalere reflekterer lyden af loftet, så lyden falder ned omkring dig.

Soundbaren kommer også med to beam forming diskanthøjttalere, der lader lyden blive kastet tilbage af væggene, hvilket får lyden til at udvide sig og resulterer i en fordybende oplevelse, der bliver langt større end lyden fra dit tv.

De opadvente højttalere, de to indbyggede subwoofer- og baghøjttalere kommer alle med Sonys unikke X-Balanced højttalerenhed, der med sin rektangulære form maksimerer højttalerens membranområde, hvilket øger lydtrykket og giver en endnu kraftigere bas og en helt klar vokal.

Højttalerne kommer desuden med DSEE Extreme™, der ved at benytte Edge-AI præcist genskaber de detaljer i lyden, som ellers går tabt ved digital komprimering, hvilket giver en rig og mere hel lytteoplevelse.

Også til musikelskere
Sony lover at HT-A5000 også er til musikelskerne. Du kan opleve musikken præcis som kunstneren havde tiltænkt det, takket være High-Resolution Audio, eller du kan opdage en helt ny musikoplevelse med 360 Reality Audio, der bringer alle dine yndlingsnumre til live. Du kan nyde 360 Reality Audio gennem Amazon Music HD, Deezer, nugs.net og TIDAL.

Det er desuden nemt at lytte til musik med HT-A5000, der både kommer med indbygget Chromecast™ og tilbyder understøttelse af Spotify Connect™, Apple Airplay 2, Bluetooth® og Wi-Fi.

HT-A5000 understøtter de seneste formater, såsom 8K HDR, 4K 120 fps samt Dolby Vision®.

Nyd ekstra dyb bas og en fordybende surroundlyd med supplerende højttalere

Ved at tilføje en ekstra subwoofer kan du opnå en endnu dybere bas. Du kan frit vælge mellem to modeller, der er designet til at levere en dybere bas og som giver en fordybende oplevelse. SA-SW5-subwooferen giver 300W dyb, rig bas fra en 180 mm højtalerenhed og passiv radiator. SA-SW3 giver en 200W lyd fra en 160 mm kompakt højtalerenhed. Det er desuden muligt at tilføje den ekstra baghøjttaler, SA-RS3S, der leverer mere præcis lyd, bredere surroundlyd og krystalklar tale med sine 100W. Det er også muligt at vægmontere denne baghøjttaler.

Den perfekte soundbar til Sony tv’er
Når HT-A5000 er tilsluttet et BRAVIA tv, som understøtter Acoustic Center Sync via det medfølgende kabel, bliver tv’et til centerhøjttaleren i dit lydsystem. Det giver en helt ny realisme, hvor lyd og billede er præcist synkroniseret, og du vil opleve lyden, som var du selv midt i scenen. Med den integrerede brugerflade vil soundbarens indstillinger automatisk fremgå i BRAVIA tv’ernes Quick Setting-menu.

Enkelt design og nem tilslutning

Sony HT-A5000 close upHT-A5000 er skabt med et Omnidirectional Block-design, der sammen med soundbarens rundinger giver et enkelt udseende. Soundbaren kan desuden tilsluttes trådløst til dit tv, så du er fri for ledninger, og med sine lækre materialer passer den perfekt ind i ethvert rum. HT-A5000 er også nem at installere, takket være HDMI eARC-forbindelsen, optisk kabel og USB-indgang. HT-A5000 understøtter også både Google Assistant og Amazon Alexa. Du kan også blot tilføje soundbaren til din højttalergruppe i Google Home-appen, og så kan du nemt styre musikken eller ændre lydstyrken, blot ved at bruge stemmen.

Pris og tilgængelighed

  • HT-A5000 bliver tilgængelig fra start 2022 til en vejledende udsalgspris på 7.500 kr.
Kilde: Sony presse

I samme kategori

Back to top button