Lyd produktnyt

Sony lancerer tre nye X-Series-højttalere

Sony har lanceret et udvalg af nye bærbare højttalere: XG300XE300 og XE200. Alle tre modeller lover dynamisk lyd i høj kvalitet, et kraftfuldt lydtryk og en intensiv bas, alt imens de er lette at bære, så du altid kan dele musikken med dem omkring dig.

De er alle udrustet med Sonys unikke X-Balanced-højttalerenhed og Dual Passive-radiatorer. Læs Sony’s pressemeddelelse herunder.

Kraftfuld festlyd

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med XG300 kan du nyde dyb bas, som den du oplever på klubben og en klar lyd med høj frekvens via de integrerede diskanthøjttalere og MEGA BASS-funktioner. Med LIVE SOUND-funktionen kan du desuden genskabe den unikke atmosfære fra liveoptrædener og genopleve dine yndlingsnumre, som stod du forrest til koncerten. Og ønsker du at sætte ekstra farve på festen, skal du blot tænde for XG300s indbyggede belysning, der lyser lokalet op i takt med musikken.

Ensartet lyd hele vejen rundt

Med XE300 og XE200 når lyden ud til alle gæsterne takket være Sonys unikke Line-Shape Diffuser-teknologi. Line-Shape Diffuser-teknologien er inspireret af de lydsystemer, der anvendes til professionelle koncerter og fordeler lyden ensartet samtidig med, at den også når bredere og længere ud, så både du og dine venner kan danse med til yndlingsnumrene.

Med det anbefalede lodrette layout på XE300 og XE200 får du alle lydfordelene fra Line-Shape Diffuser. Højttalerne kan nemlig både placeres vandret og lodret, alt imens du kan nyde stereolyd ved at anvende Sony | Music Center-appen.

Vær med på beatet

Med et kompakt design er de tre højttalere nemme at tage med på farten. Men under den lille formfaktor gemmer både XE300 og XE200 på stor lyd, hvilket gør dem til de perfekte ledsagere, når du skal ud for at nyde det gode vejr. XE200 kommer også med en multifunktionel strop, som gør, at den kan hænges på alt – om det er på rygsækken, om håndleddet eller på en gren, så du altid kan have din yndlingsmusik lige ved din side. Desuden kommer XG300 med et justerbart greb, der gør det nemt at tage højttaleren med sig.

Alle tre modeller kommer med en IP67-klassificering, hvilket betyder, at du sagtens kan tage højttalerne med på både stranden eller i parken og nyde din yndlingsmusik under solens stråler.

Lang batterilevetid lader festen vare hele natten

Alle tre højttalere har en lang batterilevetid, så du med en enkel opladning kan feste hele natten. Når højttalerne er fuldt opladet, tilbyder XG300 op til 25 timers afspilningXE300 giver lyd i op til 24 timer, mens XE200 kommer med op til 16 timers afspilning.

De tre højttalere kommer også med hurtig opladning, så hvis tiden er knap, vil 10 minutters opladning give helt op til 70 minutters spilletid. Med Battery Care-funktionen på alle tre modeller skal du ikke bekymre dig om overopladning, hvilket sikrer, at din højttaler bevarer en god batterilevetid længere. XE300 og XE200 kommer også med Sonys unikke mikrofonsensorteknologi, Ambient Noise Sensing, der analyserer den omgivende støj og hjælper dig med at spare på batteriet, når du bruger højttalerne udenfor.

Gør dansegulvet rødglødende med Party Connect og Stereo Pair

Alle tre højttalere kommer med Party Connect-funktionen, så du kan kombinere op til 100 kompatible trådløse højttalere med BLUETOOTH®-teknologi og synkronisere din musik for en endnu mere kraftfuld lyd. Med Stereo Pair-funktionen kan du desuden tilslutte to højttalere trådløst, hvilket resulterer i en overlegen stereolyd. Begge funktioner kan aktiveres i Sony | Music Center-appen.

Skabt med bæredygtighed for øje

Sonys produkter er ikke kun skabt med fokus på stil, men også med øje for miljøet. Derfor er indre dele af XE300 og XE200 produceret af genbrugsplast, der er specielt udviklet til Sony. Ved at benytte genbrugspapir til den enkelte emballage består alle tre modeller af højest 5 % plastmaterialer[9].

Pris og tilgængelighed

  • SRS-XG300 bliver tilgængelig fra juli 2022 til en vejledende udsalgspris på 2.300 DKK
  • SRS-XE300 bliver tilgængelig fra juli 2022 til en vejledende udsalgspris på 1.700 DKK
  • SRS-XE200 bliver tilgængelig fra juli 2022 til en vejledende udsalgspris på 1.300 DKK
Kilde: Sony presse

I samme kategori

Back to top button