Lyd produktnyt

Sony lancerer nyt biograflyd system HT-S40R med fokus på færre ledninger

Sony har løftet sløret for HT-S40R, der er et nyt, kraftfuldt lydsystem, til dig der gerne vil have biograflyd i hjemmet. HT-S40Rlover i følge pressemeddelelsen kraftfuld 5.1-kanals surroundlyd (Dolby Digital), der med trådløse baghøjttalere kan bringe enhver film til live.

Med den nye HT-S40R-soundbar kan du installere din nye hjemmebiograf lige som du ønsker med et minimum af ledninger. Takket være den trådløse forstærker, som driver baghøjttalerne, er der nemlig ingen generende ledninger i mellem.

Hvis du ønsker endnu færre ledninger i dit hjem, kan du overføre lyden trådløst til dit lydsystem med et Sony BRAVIA-tv, som understøtter trådløs tv-forbindelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er ikke kun film, som HT-S40R kan bruges til den kan naturligvis også afspille al din yndlingsmusik. Du kan streame musik trådløst fra din smartphone ved hjælp af Bluetooth® eller bruge USB-porten for at afspille lyd fra en USB-enhed.

HT-S40R er designet med en slank, kompakt soundbar, en diskret subwoofer og trådløse baghøjttalere, som Sony selv mener passer perfekt til BRAVIA tv’erne og din stue. Derudover kan den kompakte soundbar og baghøjttalerne vægmonteres, så du kan placere HT-S40R lige der, hvor det passer bedst i rummet – på et bord, en hylde eller monteret på væggen.

Klar til brug på få sekunder

Du kan hurtigt komme i gang med at nyde lyd fra HT-S40R. Alt, du skal gøre, er at forbinde soundbaren til subwooferen og baghøjttaleren til den trådløse forstærker ved hjælp af de medfølgende kabler – og til sidst tilslutte subwooferen til dit tv. Det er også muligt at forbinde systemet via HDMI ARC, optisk eller analogt input.

Valgfri lydindstilling

Lydsystemet kommer med fire lydtilstande: Biograf, Musik, Standard og Auto, så du kan vælge den bedste indstilling ud fra det, du ser eller lytter til. Du kan også vælge tilstandene Nat og Stemme, samt regulere styrken i subwooferen for at finjustere oplevelsen.

Pris og tilgængelighed

Sony HT-S40R bliver tilgængelig fra maj 2021 og får en vejledende udsalgspris på 3500 kr.

Kilde: Sony presse

I samme kategori

Back to top button