Branche-Nyt

Sony 2019 produktnyt

Sony har afholdt deres CES 2019 pressekonference og her blev der lanceret flere nye produkter.

ub3nlthbevwzyebjgtnn

Sony udvider MASTER-serien med ZG9 8K HDR Full Array LED-tv og AG9 4K HDR OLED-tv. Sony ZG9 lanceres i Europa senere på året. Lanceringsdato og pris annonceres først senere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

MASTER-serien omfatter eksklusive tv’er fra Sony, der er i stand til på troværdig vis at genskabe netop det visuelle udtryk, som instruktøren har tiltænkt. Begge modeller kommer med den nyeste generation af billedprocessoren X1™ Ultimate, der sikrer præcise detaljer og kontraster.

sony AG9 OLED

De nye 4K OLED BRAVIA MASTER tv’er i AG9-serien (77”/65”/55”) er ca. halv så tykke som de tidligere modeller, når de er vægmonteret, og passer perfekt til ethvert rum. Udover billedprocessoren X1 Ultimate, kommer de med den unikke Pixel Contrast Booster™-panelstyringsteknologi, som trofast gengiver alt fra de dybeste sorte til de lyseste lyse farver. Sammen med Acoustic Surface™ Audio+, der producerer lyd direkte fra skærmen, så lyd og billede harmonerer for en sammenhængende surroundlyd-oplevelse, og TV Center Speaker Mode, er tv’erne kompatible med Dolby Atmos.

Sony kommer også med en AG8 model, der har mange af de samme funktioner AG9, men AG8 mangler dog Dolby Atmos. Begge modeller er med Acoustic Surface lyd.

MASTER-seriens tv’er introducerer også Netflix Calibrated Mode, som blev skabt af Sonys ingeniører, der samarbejder med indholdsskaberne for at kunne formidle den kreative vision og hensigt bag det nyeste Netflix-indhold og film.

Sony soundbars og blu-ray

Sony ht s350Sony lancerede også UBP-X800M2 4K Ultra HD blu-ray-afspiller og de nye HT-X8500 / HT-S350-soundbars.

Den nye HT-X8500 Dolby Atmos®/DTS:X®-soundbar kommer med stor lyd og indbygget subwoofer, mens den nye HT-S350-soundbar har kraftfuld surroundlyd og rig bas.

iditao4ds6j7h2sb2clf

Sony har annonceret fem nye High Power-lydsystemer: MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D, MHC-V02 samt den nye udendørshøjttaler GTK-PG10.

Den nye serie af High Power-lydsystemer kan sætte gang i enhver fest med 360-graders lyd og den nye Jet Bass Booster-funktion.

Trådløs glashøjttaler

nbnpnensskbgnerg7rvv

Sony lancerer en ny trådløs glashøjttaler, LSPX-S2 der passer ind i enhver indretningsstil. Det er en minimalistisk og elegante trådløs højttaler.

se1rcyikglufzhhfbcul

Sony udvider EXTRA BASS™-højttalerserien med tilføjelsen af de transportable højttalere: SRS-XB12, SRS-XB22 og SRS-XB32 og den nye GTK-XB72 High Power-højttaler.

De nye højttalere forstærker ethvert beat og booster din fest med EXTRA BASS™. Derudover gør det kompakte, transportable design det muligt at holde festen kørende – hvor som helst.

Kilde: Sony presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button