Smart Home produktnyt

Sonos One – Google Assistent virker på dansk allerede

Sonos opdatering med Google Assistent var oplyst til først at ankomme til Danmark om nogle måneder. Her på DIGITALT.TV kan vi imidlertid konstatere at vores Sonos One efter den nye opdatering faktisk allerede kan bruges med dansk Google Assistent.

Screenshot 20190514 215329 e1557898592332

Ganske vist så præsenteres dansk ikke som en valgmulighed ved opsætningen af Google Assistent, men efterfølgende viste det sig faktisk, at den virkede på dansk.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi har hørt fra andre at de får besked om at stemmetjenester ikke er tilgængeligt i dit land. Så måske skal du sætte din Sonos op til USA i din Sonos brugerprofil for at få adgang til stemmeassistenter. Det ser dog ud til at der er nogle udfordringer i forhold til stemmestyring af Spotify. Prøv nedenstående for at se om det løser det:

1. Sæt Sonos konto til USA som land og kør opsætningen så du får dine højtalere i Goggle Home App’en
2. Sæt dit primære Assistant sprog til English US og sekundært til Dansk

Bemærk at det ikke ser ud til at Sonos One kan indgå i en Google Home højtalergruppe. Desværre ser det heller ikke ud til at Google Assistent opdateringen giver mulighed for at Sonos One kan benyttes som en Chromecast audio enhed. Man kan således ikke fra eksempelvis YouSee musik app’en på Android enhed vælge at caste til Sonos. Apple iOS enheder kan ellers benytte AirPlay 2 til dette.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button