TV-Nyt

SommerSummarum fra fem forskellige byer

drsommerBørnene kan se frem til fem ugers live-tv, når ‘SommerSummarum’ går i luften den 30. juni. Som noget nyt sender ‘SommerSummarum’ fra fem forskellige byer i Danmark.

Sofie Østergaard er vært og guider igennem den danske sommer, når ‘SommerSummarum’ går live for første gang på både DR Ultra og DR Ramasjang.

Fem ferieformer i fem danske byer
Fra mandag den 30. juni vil Sofie Østergaard og alle de morgenfriske børn, der har lyst til at møde op og være med, afprøve fem forskellige ferieformer, alle under åben himmel: Bilferie i København, koloniferie i Rørvig, strandferie ved Aarhus, sejlerferie på havnen i Svendborg og campingferie i Nordjyllands Saltum. Live-underholdning til børnenes sommerferie bliver fyldt med interviews, konkurrencer og tegnefilm for hele familien, så både store og små kan være med.

Tre lokale børn kaldet ‘Somsummere’ hjælper hver uge med at instagramme, lave web-klip og giver et nap med på feriepladsen, når vi har brug for det.

Hver fredag i sendeperioden får Sofie Østergaard besøg af værtsmakkeren Kalle Mathiesen, som vil dyste mod børnene i konkurrencen ‘Alle mod Kalle’ og give koncert med en specialkomponeret sang, skræddersyet til ugens ferietema.

Sommer-selfie-konkurrence
Døgnet rundt kan alle ungerne landet over deltage i ‘SommerSummarums’ virtuelle univers via hjemmesiden og Instagram med hashtagget #SomSum. Dagligt vil der være sommer-selfie-konkurrence, nye tv-klip bag kulissen og meget mere.

Mød ‘SommerSummarum’, når de tager rundt til fem byer i Danmark hele sommeren fra den 30. juni til den 3. august fra kl. 9.00 på DR Ultra og DR Ramasjang.

Er du interesseret i at være publikum, så se mere her

Turnéplan for ‘SommerSummarum’
Uge 27: Premiereuge og bilferie på Tiøren på Amager
Uge 28: Koloni i Rørvig sammen med en flok skolebørn
Uge 29: Sjov og ballade i vandkanten på stranden Bellevue ved Aarhus
Uge 30: Der er dømt sejlertema, når Sofie tager kaptajnkasketten på og sender fra havnen i Svendborg
Uge 31: Sommeren rundes af med ferie på campingpladsen Jambo i Saltum

I samme kategori

Back to top button