TV-Nyt

Sommerens TV på TV 2 Fri

sommer tv2 friTV 2 FRI markerer sommeren med en lang række danske livsstilsserier, og Frihuset-værterne præsenterer deres yndlingsprogrammer for seerne.

Hver aften hele sommeren byder FRI på livsstilsserier fra TV 2 og FRI, og seerne kan blandt andet glæde sig til grønne fingre i ’Peter og kolonihaven’, italienske familieopskrifter i ’Moderne Mamma’ og jagten på drømmeboligen i ’Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.

Derudover søger værten Mattias Hundebøll sammen med de tre opkøbere efter skjulte skatte i ’Sæt pris på dit hjem’, mens Sigurd Kongshøj besøger de traditionsrige danske badehoteller i ’Danmarks dejligste badehoteller’.

Endeligt er der boligquiz med Ibi Støving i ’Hvem bor hvor’, og så sejler Mikkel Beha Erichsen og familien ud i verden i rejsereportagen ’Kurs mod fjerne kyster’.

Værternes yndlingsprogrammer
Selvom programmerne ’Frihuset’ i år holder sommerferie, forsvinder husets populære værter ikke fra skærmen. Fra uge 28 og fire uger frem viser FRI Frihuset-værternes udvalgte yndlingsprogrammer hver aften fra kl. 21.15.

Peter Tanev har en passion for jagt og fiskeri, og når han i uge 28 præsenterer sine favoritter, står den blandt andet på programserierne ’Klar, parat, fisk’ og ’Jagt & fiskeri’. Han præsenterer også et gensyn med to programserier med Tanev selv: Ægte lystfiskerentusiasme i ’Tanev ude med snøren’ og konkurrence i ’Laksedyst på Bornholm’.

Frihusets Lene Beier er optaget af blandt andet bolig og indretning, og i uge 29 byder hun bl.a. på nye afsnit af den populære programserie ’Sommer med Ernst’, norske boligtips i ’Hjemlig nemlig’ og indretning med Kirstie Allsopp i ’Kirsties hjemmelavede hjem’. Endelig præsenterer Lene Beier den helt nye, britiske serie ’Råd til dit hus’.

Naturen er omdrejningspunktet for Thomas Uhrskov, der i uge 30 byder på blandt andet ’Monty Halls på Hebriderne’ og ’Monty Halls på den grønne ø’ med marinebiologen Monty Halls og hans trofaste følgesvend, hunden Reuben. Derudover går turen til ’Shetlandsøerne: En fantastisk naturoplevelse’ med naturfotograf Simon King, der sammen med sin familie er flyttet ud i en øde hytte på Shetlandsøerne.

Cecilie Hother elsker at rejse, og når turen i uge 31 kommer til hendes yndlingsprogrammer, står den på helt nye rejse- og oplevelsesprogrammer, som ikke tidligere er vist på TV 2s kanaler. Seerne kan blandt andet glæde sig til ’Rachel Khoos lille køkken i Paris’ og Michael Palins rejse til Himalaya og Central- og Østeuropa i ’Michael Palin på verdens tag’ og ’Michael Palin i det nye Europa’. Cecilie Hother tager også seerne med til ’Coast Australia’, hvor historiker og arkæolog Neil Oliver tager på opdagelse på Australiens spektakulære kystlinje.

Endelig præsenterer Cecilie Hother TV 2s tidligere udsendte oplevelsesprogrammer ’På kanten af verden’.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button