TV-Nyt

Sommerdahl – sæson 2

- se premieredatoen her

TV 2 har nu sat premieredato på den nye sæson af deres TV 2 Charlie serie, Sommerdahl. Anden sæson af ‘Sommerdahl’, der består af otte afsnit, får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 CHARLIE søndag 28. februar 2021.

Peter Mygind, Laura Drasbæk, André Babikian er naturligvis tilbage i deres roller. I anden sæson af ‘Sommerdahl’ får serien selskab af gæsteoptrædener fra bandmedlemmerne fra Magtens Korridorer samt Therese Glahn, Andrea Vagn Jensen, Caspar Phillipson, Maria Erwolter, Lars Hjortshøj m.fl.

Chefefterforsker Dan Sommerdahl befinder sig i sit livs krise. Hans kone gennem 25 år, Marianne Sommerdahl, har forladt ham, og nu vil han gøre alt for at vinde hende tilbage.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Han foreslår derfor Marianne, at de sammen rejser til Bali for at finde hinanden igen. Men da hun takker nej, efterlader det Dan så vred og såret, at han forlanger, at de i stedet bliver skilt.

Imens bliver deres fælles ven og politimakker Flemming Torp boligløs. Politiinspektør Hanegaard har opdaget, at han bor ulovligt i et badehus og beordrer, at han finder et andet, lovligt sted at bo.

Dan, der er uvidende om Flemmings følelser for Marianne, foreslår, at Flemming flytter ind hos Marianne, så hun har råd til at blive i huset. Men kan Flemming holde sine følelser tilbage, når han flytter ind i Mariannes anneks?

Et sandt trekantsdrama udfolder sig, når de tre venner forsøger at balancere både venskab og kærlighed med arbejdet på politistationen, hvor mord fortsat skal opklares og forbrydere fanges.

I afsnit 1 af sæson 2

Efter bruddet med sin kone, Marianne, er efterforsker Dan Sommerdahl fast besluttet på at vinde hende tilbage. Han må dog ændre fokus, da det verdensberømte bysbarn, rockmusikeren Razor, bliver fundet død på Helsingør kirkegård – og noget tyder på, at motivet bag gemmer sig i familien.

Der venter også en sag om et mistænkeligt dødsfald på en tidligere elitesportsmand og et jalousidrama i Helsingørs restaurationsbranche.

‘Sommerdahl’ er skrevet af manuskriptforfatter Lolita Bellstar frit efter Anne Grues krimiserie om den skaldede detektiv. Anden sæson er instrueret af Carsten Myllerup og produceret af Sequoia med producent Janni Helleskov i spidsen.

‘Sommerdahl’ er frit fortalt efter Anna Grues romanserie.

Dan Sommerdahl Peter Mygind
Marianne Sommerdahl Laura Drasbæk
Flemming Torp André Babikian
Svend Johansen Peter Gantzler
Hanegaard Lotte Andersen
Benjamin Mathias Käki Jørgensen
Laura Sommerdahl Laura Kjær
Fru Sommerdahl Lisbet Lundquist
Bellahøj Julie Rudbæk
Sommerdahl | Officiel trailer sæson 2 | TV 2 PLAY
Sommerdahl | Officiel trailer sæson 2 | TV 2 PLAY
Kilde: TV 2

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button