TV-Nyt

Sommerdahl sæson 2 er gået i optagelse

Peter Mygind, Laura Drasbæk, André Babikian og resten af ‘Sommerdahl’-holdet er starter på optagelser til anden sæson af den danske krimiserie til TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.

Serien er fortsat henlagt til Helsingør. Dan og Marianne er flyttet fra hinanden, men fortsætter alligevel samarbejdet på politistationen. Dans bedste ven og makker, Flemming Torp, står akut og mangler et sted at bo og flytter derfor ind i Mariannes anneks, hvilket kun skaber yderligere spændinger mellem trekløveret.

I anden sæson af ‘Sommerdahl’ får serien selskab af gæsteoptrædener fra bandmedlemmerne fra Magtens Korridorer samt Therese Glahn, Andrea Vagn Jensen, Caspar Phillipson, Maria Erwolter, Lars Hjortshøj m.fl.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Skuespiller Peter Mygind er meget begejstret for alle de nye skuespillere, han skal spille sammen med, og han har set frem til at komme i gang med optagelserne:

– Jeg har glædet mig helt vildt. Vores hovedforfatter, Lolita, har haft tid til at pudse og finskrive anden sæson, og Carsten Myllerup, vores instruktør, har haft tid til at finde de bedste skuespillere, som skal spille med i den nye sæson, fortæller Peter Mygind, der også er begejstret for at vende tilbage til Helsingør.

– Jeg er blevet endnu gladere for Helsingør, end jeg var i forvejen. Der er så mange smukke steder, jeg har lært at kende, og så er helsingoranerne de sødeste mennesker. Der bliver hilst og vinket mange gange, og det glæder jeg mig til at opleve igen, siger Peter Mygind.

‘Sommerdahl’ er skrevet af manuskriptforfatter Lolita Bellstar frit efter Anne Grues krimiserie om den skaldede detektiv. Anden sæson er instrueret af Carsten Myllerup og produceret af Sequoia med producent Janni Helleskov i spidsen.

Kilde: TV 2 presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button