TV-Nyt

Sommerbio på Zulu

Der er igen Sommerbio på TV 2 Zulu. Det er hver aften tirsdage – torsdage i den kommende tid. I denne uge kan du se tre Klassefesten film på Zulu.

Ugen efter er det udenlandske film, mens der 9. juni igen er dansk film på programmet med Sommeren 92.

Se kommende programsatte film på  TV 2 Zulu

I Dag onsdag 29. juni
TV 2 Zulu
21:20
X-Men: Days of Future Past

Amr. actionfilm fra 2014

I en nær fremtid har regeringens dræberrobotter, de såkaldte ‘Sentinels’, stort set udryddet mutanterne og deres tilhængere. Takket være Kitty Prydes særlige evner får dr. Xavier og Magneto sendt Wolverine tilbage til 1973. Her skal han få de yngre udgaver af Xavier og Magneto til at arbejde sammen og stoppe formskifteren Mystique. Ellers vil hendes mislykkede attentat mod Sentinel-programmets skaber få farlige konsekvenser. ‘X-Men’ er en af Marvel Comics berømte superheltegrupper, opfundet af Stan Lee og Jack Kirby i 1963.

WWW.DIGITALT.TV Guide
torsdag 30. juni
TV 2 Zulu
21:25
Blood Father

Da den 17-årige Lydia (Erin Moriarty) får alvorlige problemer med den mexicanske mafia, opsøger hun i desperation sin far, den tidligere kriminelle John (Mel Gibson), for at få hjælp. Han har en fortid som alkoholiker, narkoman og medlem af en motorcykelbande, men har lagt det liv bag sig, og bor nu alene i en campingvogn, og ernærer sig som tatovør. De to har ikke set hinanden i mange år, men alligevel sætter John sig for at hjælpe sin datter – og for en gangs skyld gøre det rigtige. Snart opdager de mexicanske gangstere, at de har lagt sig ud med den helt forkerte mand!

Amr./fransk action-thriller fra 2016

WWW.DIGITALT.TV Guide
tirsdag 5. juli
TV 2 Zulu
21:15
Fars sygt fede bilferie

Amr. komedie fra 2015

Den evige katastrofemagnet Clark Grisworld (Chevy Chase) havde ofte familien med på oplevelsesrige ferier. Nu er hans søn, Rusty Griswold (Ed Helms), blevet voksen og går i sin fars fodspor. Han overrasker sin kone, Debbie (Christina Applegate), og deres to sønner med en bilferie på tværs af USA. Turen går selvfølgelige tilbage til landets ‘favorite family fun park’ over dem alle: Walley World!

WWW.DIGITALT.TV Guide
onsdag 6. juli
TV 2 Zulu
21:15
Masterminds

WWW.DIGITALT.TV Guide
torsdag 7. juli
TV 2 Zulu
21:15
The Foreigner

Den kinesiske restaurantejer Quan (Jackie Chan) har en blakket fortid, som han har lagt bag sig, men da hans eneste datter bliver myrdet i et terrorangreb, beslutter han sig for at søge retfærdighed. Han efterforsker sagen, og jagten på datterens mordere fører ham til en politiker i den irske regering, Liam Hennessy (Pierce Brosnan), som er tilknyttet den nordirske terrororganisation IRA. Liam Hennessy ligger inde med informationer om de folk, der myrdede Quans datter – og Wuan må ty til ekstreme metoder for at få ham til at fortælle, hvad han ved. En film af Martin Campbell (Casino Royale, Goldeneye).

Britisk action-thriller fra 2017

WWW.DIGITALT.TV Guide
lørdag 9. juli
TV 2 Zulu
10:00
Baywatch

Amr. actionkomedie fra 2017

Da en farlig forbryderbølge rammer stranden, leder den legendariske Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) sine seje elitelivreddere for at bevise, at man ikke behøver et politiskilt for at redde dagen. Han får hjælp af tre kæphøje nybegyndere, deriblandt den tidligere OL-deltager Matt Brody (Zac Efron).

WWW.DIGITALT.TV Guide
mandag 11. juli
TV 2 Zulu
22:20
Klovn The Final

Dansk komedie fra 2020

Frank og Casper har planlagt en weekendtur til Island, hvor de skal genoplive deres dalende kreativitet. Men de ender med at må droppe turen på grund af en dum misforståelse i lufthavnen. I stedet for at tage hjem til deres familier beslutter de sig for at gemme sig sammen i Franks nabohus. De lader som om, at de er på Island, og alt kører – indtil et vulkanudbrud på Island desværre lukker luftrummet over øen på ubestemt tid. Det forhindrer dem i at ‘komme hjem’ – og herfra står katastroferne i kø for parret. ‘Klovn The Final’ er baseret på TV 2s succesfulde komedieserie ‘Klovn’, som første gang blev filmatiseret i 2010 – med 838.881 solgte biografbilletter til følge.

WWW.DIGITALT.TV Guide
tirsdag 12. juli
TV 2 Zulu
21:15
Die Hard – Mega Hard

amr. actionthriller fra 1995.

Strømeren John McClane (Bruce Willis) har haft en total nedtur. Han er blevet skilt, har mistet forældrerettigheden over sine børn og er begyndt at drikke, da et stormagasin bliver bombet og den gale bagmand Simon (Jeremy Irons), kræver, at McClane bliver sat på sagen! Simon vil have hævn over McClane og udsætter ham derfor for en dødsensfarlig leg med tidsindstillede bomber, samtidig med at han forsøger at lave det største kup i USA’s historie. McClane bliver nu tvunget til at løbe spidsrod gennem New Yorks gader i et desperat forsøg på at redde flest mulige mennesker – og samtidig finde på en måde at forhindre Simons kup på!

WWW.DIGITALT.TV Guide
onsdag 13. juli
TV 2 Zulu
21:15
A Good Day to Die Hard

Amr. actionfilm fra 2013

Da New Yorker-strømeren John McClane (Bruce Willis) opdager, at hans søn Jack (Jai Courtney) er i Moskva og har brug for hans hjælp, tager han selvfølgelig afsted for at hjælpe sønnike. Men i Moskva opdager John, at sønnen faktisk er på en mission for CIA, og arbejder på at hjælpe en højt profileret politisk fange – og forpurre et atomkup. Sagen har tråde til den russiske underverden, som far og søn nu tager kampen op imod.

WWW.DIGITALT.TV Guide
torsdag 14. juli
TV 2 Zulu
21:20
Gemini Man

Amr. actionfilm fra 2019

Den professionelle lejemorder Henry Brogan (Will Smith) dræber folk, som den amerikanske regering ønsker skaffet af vejen. Han er blevet 50, og er begyndt at tvivle på sit arbejde, så han ønsker at trække sig tilbage. Men snart opdager han, at nogen er ude på at gøre hans pensionering permanent. Er det muligt for ham at komme ud af det farlige arbejde med livet i behold? En flot iscenesat actionfilm af Ang Lee, der to gange har vundet en Oscar for ‘bedste instruktion’.

WWW.DIGITALT.TV Guide
Sommerbio på Zulu
Sommerbio på Zulu

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button