TV-Nyt

Sommer tv på TV 2

Sommeren på TV 2 indeholder bl.a. fire nye danske programserier, ”Go’ morgen Danmark” hele sommeren, stærke film og en hel del sport, selv om 2013 kun er et ’lille sportsår’.

Grillfeber Anja Niels
Fra sommerens nye programserie “Grillfeber”. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Sommeren 2013 på TV 2 bliver kendetegnet af flere danske egenproduktioner end i de senere år. Fire nye danske programserier er på skærmen i løbet af sommeren, som vil være præget af grillstemning og gode sommerfeelings.

Hertil kommer, at TV 2 fortsat leverer sin omfattende nyhedsdækning, ”Go’ morgen Danmark” hele sommeren, ”Go’ aften Danmark” fra Tivoli og fra Roskilde Festival, de daglige programmer “Sommervejret” og en masse sportstransmissioner på trods af, at 2013 er en sportssommer uden OL og fodboldslutrunde.

Nye danske programserier
I sommerens nye programserie ”Grillfeber” dyster amatør-grillere fra hele landet i en hyggelig og sjov madlavningskonkurrence. Fem par kæmper om at blive de bedste grillere, og deltagerne bliver i hvert program udfordret og bedømt af et fast dommerpanel.

TV 2 sender også en ny livsstilsserie med titlen ”Hvem bor hvor?”, hvor to livsstilseksperter i hvert program besøger tre hjem og herefter skal parre hjemmene med tre familier.

Jarl Friis Mikkelsen
Et af sommerens nye programmer på TV 2 er det underholdende quizprogram “Stjerner på stribe” med Jarl Friis-Mikkelsen som vært. (Foto: Thomas Frandsen / TV 2)

”Stjerner på stribe” er et nyt underholdningsprogram, som har alt, hvad et sådant program skal have: Masser af stjerner, masser af humor, to par deltagere, der konkurrerer om præmier – og en scenografi i tre etager! Jarl Friis-Mikkelsen inviterer seerne med i den nye quiz, hvor man kan gætte med og samtidig blive underholdt af aftenens ni kendte danskere.

I nye afsnit af ”Store boligdrømme” følger vi igennem mere end ét år fire par, der er i færd med at skabe hver deres drømmebolig. Programmerne giver – ud over et nært kig på en række spændende, inspirerende og anderledes boligdrømme – også indblik i de op- og nedture, de fire familier oplever, mens byggeprojekterne står på.

Sommeren byder også på nye afsnit af ”Dagens mand” og af reportageserien ”Forsvar” samt højdepunkter fra forårets udgaver af ”Natholdet”. I dagtimerne vil der på hverdage være samsending af ”Frihuset” på TV 2 og TV 2 Fri, og dermed indeholder sommeren 2013 færre genudsendelser end sædvanligt i et ’lille sportsår’.

Tour logo

Godt med sport i et ’lille sportsår’
Sommeren på TV 2 er lig med Tour de France. Cykelløbet, som 3,2 millioner danskerne lagde vejen forbi sidste år, fejrer i år 100 års jubilæum. På TV 2 er tour-dækningen øget, så seerne kan kigge med allerede fra klokken 12 hver dag. Starten går 29. juni på Korsika.

TV 2 har også sikret rettigheder til det såkaldte ’mini-VM i fodbold’, Confederations Cup, der afvikles i Brasilien som optakt til næste års store VM-slutrunde samme sted. TV 2 og TV 2 Zulu dækker mesterskabet med deltagelse af bl.a. Brasilien, Spanien og Italien i perioden 15.-30. juni.

TV 2 sender også årets udgave af 24-timers-løbet Le Mans 22.-23. juni, og hertil kommer to danske fodboldlandskampe i juni – venskabskampen mod Georgien og VM-kvalifikationskampen mod Armenien.

På håndboldfronten følger TV 2 bl.a. de danske kvinders supervigtige kvalifikationskampe mod Tyrkiet om deltagelse i VM til december, ligesom TV 2 sender det danske herrelandshold i kamp mod Polen 21. juni.

Besat af skrammel
Fra den kommende programserie “Besat af skrammel”, hvor psykoterapeut Stelios Kiosses hjælper deltagerne med at få bedre styr på tilværelsen. (Foto: TV 2)

Udenlandske programserier – og genudsendelser
Sommeren vil naturligvis også byde på nye udenlandske programserier, bl.a. faktaserien ”Besat af skrammel” om ekstreme samlere og reportageserien ”Stor, større – megafamilier”.

Genudsendelser bliver der også, og seerne får bl.a. mulighed for et gensyn med ”Station 2”-programmer, ”Liebhaverne”, ”Razzia”, sæson 2 af ”Anna Pihl”, ”Hvem vil være millionær?, ”Så det synger” og ”Live fra Bremen”.

Også på filmområdet er TV 2 stærkt dækket ind over sommeren. I sommerperioden topper tv-seningen senere på aftenen, og TV 2 tilbyder derfor en god film hver aften mandag-torsdag klokken 22.30 til at slutte aftenen af med.

I weekenden fredag, lørdag og søndag sendes der film hver aften klokken 20.50.

Kilde: TV 2

 

 

I samme kategori

Back to top button