Streamingnyt

Snabba Cash serien på Netflix får en sæson 2

Den svenske serieudgave af Snabba Cash, der havde premiere på Netflix 7. april er nu bekræftet til at få en sæson 2 i 2022. Det sker på seriens Instagram profil.

Serien første sæson bestod af seks afsnit, produceret af Nicklas Wikström Nicastro for SF Studios, der også var den originale producent bag den meget succesfulde og anmelderroste Snabba Cash (Easy Money)-filmtrilogi.

Serien følger tech-entreprenøren Leya (Evin Ahmad) der kickstarter sin virksomhed med penge fra kriminelle aktiviteter. Hun finder på den hårde måde – ud af, at der ikke er nogen genveje til toppen, og at alting har en pris. Serien udspiller sig i Stockholm 10 år efter de begivenheder, der er skildret i filmtrilogien. Det er et summende miljø, hvor sulten efter status og penge er endnu stærkere end hidtil, og Eva er fast besluttet på at klare den uanset hvad. Både den kriminelle og entreprenante jetset-verden er mere brutal, kaotisk og nådesløs end nogensinde før – og da de to verdener kolliderer, bliver både loyalitet, venskaber og forretningspartnerskaber hårdt testet i den endeløse jagt på nemme penge.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button