Streamingnyt

Snabba Cash

- Netflix serie reboot har premiere 7. april

Netflix har premiere globalt på den svenske serie reboot af Snabba Cash den 7. april.  Serien består af seks afsnit og er produceret af Nicklas Wikström Nicastro for SF Studios – den originale producent bag den meget succesfulde og anmelderroste Snabba Cash (Easy Money)-filmtrilogi.

Snabba Cash – det handler den om

Da tech-entreprenøren Leya (Evin Ahmad) kickstarter sin virksomhed med penge fra kriminelle aktiviteter, finder hun – på den hårde måde – ud af, at der ikke er nogen genveje til toppen, og at alting har en pris. Dette svenske ”reboot” udspiller sig i Stockholm 10 år efter de begivenheder, der er skildret i filmtrilogien. Det er et summende miljø, hvor sulten efter status og penge er endnu stærkere end hidtil, og Eva er fast besluttet på at klare den uanset hvad. Både den kriminelle og entreprenante jetset-verden er mere brutal, kaotisk og nådesløs end nogensinde før – og da de to verdener kolliderer, bliver både loyalitet, venskaber og forretningspartnerskaber hårdt testet i den endeløse jagt på nemme penge.

Blandt de medvirkende er Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri og Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari og Felice Jankell.

Snabba Cash er en svensk Netflix Original-serie fra manuskriptforfatter Oskar Söderlund, instruktør Jesper Ganslandt og bedstsælgende forfatter Jens Lapidus.

Snabba Cash | Officiel trailer | Netflix
Snabba Cash | Officiel trailer | Netflix
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button