Slut med FM radio hos YouSee – her er tre alternativer

| mandag 30. jan, 2017 11:57 | 1 kommentar

Fra tirsdag den 31. januar 2017 begynder YouSee at slukkefor FM-signalet i kabel-tv-nettet. Det vil dermed ikke længere være muligt at lytte til FM-radio via antennestikket i væggen, hvis du er YouSee kunde.

YouSee stikdåse radioHar du f.eks. en bordradio med egen antenne, så bliver du ikke berørt. Det er kun såfremt du har tilsluttet til radiostikket på YouSee TV dåsen i væggen, at det er relevant at kigge på alternativer.

Vi har her samlet 3 bud på alternativer, hvis du fortsat gerne vil kunne høre radio på din receiver.

Fortsæt med FM radio via egen antenne

FM StueantenneDu kan forsøge dig med en stueantenne tilsluttet din receiver/forstærker. Du får nok ikke helt samme kanaludvalg som hos YouSee, og modtagelseskvalitet kan variere alt efter dine lokale forhold.

Ofte følger der en simpel stueantenne med receivere. YouSee tilbyder også en gratis antenne til at modtage FM-signalet. Ring og bestil en stueantenne på 70 70 30 17 (hverdage mellem kl 8-20 og øvrige dage kl. 10-20).

Er modtagelsen ikke god nok på din adresse, så kan du skulle have fat på en udendørs antenne. Se priser og modeller her hos Pricerunner.dk

Skift til DAB radio modtagelse

Onkyo T4030 DAB FMDAB radio findes på visse receivere, men ikke så mange. Har din ikke det og vil du også gerne kunne modtage disse, så kunne Onkyo’s T-4030 være et bud. Den kan både modtage FM og DAB. Du forbinder til dit anlæg via analog phono kabel eller endnu bedre via optisk/coaxial forbindelse.

Tjek dagsprisen på Onkyo T-4030 her

Brug Internetradio

Clint H3Visse receivere, dem med netværksmulighed, har også indbygget internet radio, så det er også en mulighed. Har du en receiver uden, så kunne Clint H3 være et bud. Den giver udover Internet radio også DLNA streaming, så du kan streame musik til den f.eks. fra din computer.

Tjek prisen på Clint H3 her

Det skal også nævnes at du hos YouSee kan lytte til en lang række af dine radiokanaler på dit tv.

 

 

Del på:

Gemt under:: YouSee

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Super

Der er endnu en løsning. Køb en Bluetooth højtaler sammen med din smartphone. Installer DR Radio/RadioPlay apps. Hvis du skal bruge de udenlandske radioer, så er der TuneIn appen og TuneIn pro appen.