Streamingnyt

Sløborn

- Roland Møller med i tysk serie på HBO Nordic

Den tyske thrillerserie, Sløborn, er skabt af manden bag Dogs of Berlin og har Roland Møller på rollelisten. Serien får premiere på HBO Nordic 21. december.

Om handlingen i Sløborn

Da en fugleinfluenza-lignende virus med oprindelse i duer opdages i det nordlige Kina, giver det ikke megen genlyd hos beboerne på en lille, idyllisk ø i Nordsøen. Men en dag skyller en sejlbåd med to lig op på øen, og det viser sig, at ligene har bragt virussen med sig.

Den nye, tyske serie blander coming-of-age-drama med pandemisk thriller. Serien følger beboerne på en lille ø i Nordsøen, hvor de unge mennesker kæmper med den første kærlighed og indviklede venskaber, og deres forældre med adskillelse, midtvejskriser og eksistentielle magtkampe. Alle er så optaget af egne problemer og hverdagsdramaer, at de ikke overvejer, at den strandede sejlbåd med de to lig ombord kan være et foruroligende tegn på en forestående apokalypse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Langsomt begynder den dødbringende virus at sprede sig på øen, og den infiltrerer karakterernes dagligdag og bevidsthed. Før de ved af det, forsvinder statens, religionens og familiens magt, og alle autoriteter – forældre, lærere, borgmesteren, politibetjenten og præsten – mister deres indflydelse, og i værste fald bliver de sat helt ud af spil.

Medvirkende

Blandt de medvirkende finder man Wotan Wilke Möhring (Valkyrie), Emily Kusche (Cortex), Alexander Scheer (Sun Alley) og Roland Møller (R, Under Sandet, Papillon).

Sløborn er skabt og produceret af Christian Alvart (Dogs of Berlin), der også har instrueret fire af seriens otte episoder. De resterende fire episoder er instrueret af Adolfo J. Kolmerer (Snowflake). Serien er produceret af Syrreal Entertainment i co-produktion med ZDF, Tobis, Nordisk Film og ZDF Enterprises.

Sløborn (english subs)
Sløborn (english subs)
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button