Net-TV

Sling Media lancerer Slingbox PRO-HD

Sling Media, Inc., et helejet datterselskab af EchoStar Corporation (NASDAQ: SATS), lanceringer i dag Slingbox PRO-HD i Danmark, den seneste nyhed i den prisvindende Slingbox-familie.

Med Slingbox PRO-HD kan man se HD-indhold fra hjemme-tv’et, herunder fra DVB-T signaler, HDTV kabel-tv, HD PVR's eller satellit-modtagere, på en bærbar eller stationær computer. Hertil kommer, at man med SlingPlayer Mobile kan streame tv-signalet eller andet indhold, som er tilsluttet boksen, direkte til sine mobile enheder, når man er på farten.

"Millioner af mennesker nyder HD-billeder og film der hjemme, hvilket skaber et stort marked for nye produkter som Slingbox PRO-HD. Med Slingbox PRO-HD, kan vores kunder flytte deres HD-signal ud på nettet uden at ofre billedkvaliteten ”, siger Stuart Collingwood, VP EMEA hos Sling Media. "Slingbox PRO-HD markerer et kæmpe spring fremad i hardware- og softwareudviklingen for Sling Media, som f. eks en stærk forbedring af kodningen. Det betyder, at Slingbox PRO-HD giver en langt bedre brugeroplevelse og en fantastisk billedkvalitet. "

Som en del af lanceringen annoncerer Sling Media også Slingbox.com. Brugere kan med den nye onlineportal se deres indhold via alle udbredte internet-browsere uden at downloade SlingPlayer-applikationen.

Slingbox PRO-HD er det første og eneste Slingbox-produkt, der kan streame HD-indhold. Mens Slingbox PRO og Slingbox SOLO skalerede HD tv til SD-opløsning, bevarer Slingbox PRO-HD den oprindelige opløsning og leverer den til HD-kompatible enheder som laptops eller stationære computere eller et andet tv i hjemmet, hvis man benytter SlingCatcher sammen med Slingbox’en.

Slingbox PRO-HD er udviklet til at opfylde de mange forskellige krav tv-visning stiller i dag. Produktet understøtter både forskellige tv-formater som standard (4:3) og widescreen (16:9) og flere integrerede ind- og udgange til både audio og video (Digital Terrestrial tv-tuner, S-video, composite video, component video og enten analog eller multi-channel, 5.1 surround digital audio). Slingbox PRO-HD er også udstyret med integrerede loop-udgange for hver indgang. Den nye Slingbox forvandler pc’en, laptop’en og Mac’en samt en lang række smartphones til et mobilt fjernsyn, der bygger på Sling Medias målsætning om at give forbrugerne frihed til at se deres tv-programmer overalt.

Slingbox PRO-HD er tilgængelig i Danmark nu og testes i øjeblikket af DIGITALT.TV, der indenfor få dage er klar med en produktanmeldelse.

Den vejledende udsalgspris på den nye model bliver 2.399,- inkl. moms

Kilde: Slingmedia pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button