Branche-Nyt

SkyShowtime har valgt ROTATE Agency som ny PR-partner i Danmark

SkyShowtime har skiftet PR partner her fra 2024. Det er ROTATE Agency der er den nye samarbejdspartner inden for PR og kommunikation på det danske marked.

Beslutningen om at samarbejde med ROTATE Agency falder på bureauets dokumenterede ekspertise, store lokale indsigter og senior-erfaring inden for underholdningsindustrien, med specifik fokus på streaming-markedet. SkyShowtime går efter en dynamisk tilgang til PR for at navigere i det tempofyldte og omskiftelige landskab, som det danske marked i disse år er, og ROTATE Agency er på flere parametre den ideelle partner til denne opgave.

”ROTATE Agency’s store viden og erfaring med medie- og underholdningsindustrien, kombineret med deres viden inden for streamingmarkedet, positionerer dem som den ideelle PR-partner for SkyShowtime. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil styrke vores tilstedeværelse og løfte vores kommunikationsstrategi på det danske marked, hvor vi fortsætter med at give danskerne de største filmoplevelser, nye og eksklusive serier samt et bredt udvalg af europæiske originalproduktioner,” siger Jennifer McAleer, Chief Brand Officer for SkyShowtime.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

ROTATE Agency, der kendt for sin innovative tilgang og erfaring med at navigere i kompleksiteten inden for underholdningsindustrien, udtrykker ligeledes entusiasme over det nye partnerskab:

“Vi ser meget frem til et stærkt partnerskab med SkyShowtime. Vi er allerede dybt engagerede i at levere strategiske PR- og kommunikationsløsninger, der skal styrke og accelerere SkyShowtimes tilstedeværelse i Danmark. Vi kommer med stor faglighed inden for tech og streaming og er kendt for at navigere i kompleksiteten inden for underholdningsindustrien. Så vi glæder os enormt til at bidrage til SkyShowtimes fortsatte succes og til at skabe endnu større relevans på det danske underholdningsmarked”, siger Mette Christiansen Barnes, Partner i ROTATE Agency.

Samarbejdet begynder officielt den 1. januar 2024. Både SkyShowtime og ROTATE Agency ser meget frem til de muligheder, dette partnerskab vil bringe.

Kilde: Pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button