Nyheder

Her er skuespillerne i DR’s nye dramaserie – Liberty

Liberty DR1 DramaSkuespillerne til DRs næste dramaserie ’Liberty’ er på plads, og mandag den 22. maj er der første optagedag i Danmark. Herefter fortsætter optagelserne den 2. juni i Sydafrika.

Seriens cast består af danske, svenske, finske, kenyanske og sydafrikanske medvirkende. Hovedrollerne bliver spillet Sofie Gråbøl (som Kirsten Knudsen), Carsten Bjørnlund (som Niels Knudsen), Anton Hjejle (som Christian), Charlie Karumi (som Marcus), Magnus Krepper (som Jonas Larsson) og Connie Nielsen (som Katrina Larsson).

Svenske Mikael Marcimain er konceptuerende instruktør, og Asger Leth er seriens hovedforfatter. Karoline Leth fra DR Drama er seriens producent.

Filmatisering af dansk roman

Serien ’Liberty’ er en filmatisering af forfatter Jakob Ejerbos roman af samme navn, og næste år får danskerne mulighed for at se værket som tv-drama på DR1.

“Jakob Ejersbos roman er et hovedværk i moderne dansk litteratur, og det er en gave og en udfordring at lave ’Liberty’ til tv-drama. Vores hovedforfatter Asger Leths greb på romanen er originalt og en udvidelse af fortællingen. Det er en relevant historie om at rejse ud og møde sig selv og sine muligheder og begrænsninger,” siger DRs dramachef, Piv Bernth.

Søndagsdramaserien ’Liberty’ bliver klar til udsendelse i 2018.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button