TV-Nyt

Skuespiller forlader Vild med Dans

vild med dans deltagere 2013Skuespilleren Claes Bang forlader ‘Vild med dans’ allerede efter to danseshows.

Han udtaler i en pressemeddelse fra TV2:

– Jeg er ked af det for Katrines skyld, og til alle de seere, der har stemt på os, siger jeg tak og undskyld. Det har fra start været med stor nervøsitet, at jeg valgte at deltage i ’Vild med dans’. Jeg havde håbet, at jeg ved at tage denne udfordring på mig, kunne møde min dansefobi og komme igennem den. Men det er gået lige omvendt. Min angst og nervøsitet er vokset, og i kombination med at jeg i den kommende tid skal arbejde en del i Berlin, og får et meget stramt program, føler jeg ikke, at jeg kan give ‘Vild med dans’ den opmærksomhed, det fortjener. Jeg er fortsat stor fan af programmet og ikke mindst alle de fantastiske mennesker, som er med til at skabe det.

Claes Bang fik sit gennembrud på skærmen i politi-serien ‘ Anna Pihl’, som TV2 sendte fra 2005 til 2007.

Hos TV 2 kan underhold-ningschef Gitte Madsen kun beklage Claes Kasper Bangs beslutning:

– Vi kommer alle sammen til at savne Claes og Katrine på holdet. Men når Claes har haft så mange personlige problemer med at være i programmet, kan vi naturligvis kun respektere hans beslutning om at trække sig nu. Det er heldigvis min klare fornemmelse, at han har følt sig godt behandlet og støttet i produktionen fra start til slut. For sådan skal det naturligvis være for alle, der er med på holdet, siger Gitte Madsen og fortsætter:

– ”Vild med dans” er en kæmpe udfordring og kræver så meget af deltagerne. Det er ikke kun for sjov, at vi kalder ny-danserne for Danmarks modigste dansere. I Katrine Bonde har Claes haft en af vores absolut stærkeste dansere ved sin side, og vi vil glæde os til at se hende i ”Vild med dans” næste år, siger TV 2s underholdningschef.

På fredag stemmes der stadig en deltager ud, på trods af at Claes Bang forlader showet. Først i uge 43 bliver der ikke stemt en deltager ud.

I samme kategori

Back to top button