Streamingnyt

Skal du binge Spider-Man i weekenden? – alle syv Spider-Man film på Viaplay nu

Fra i dag, fredag den 15. maj er alle syv Spider-Man film tilgængelige på Viaplay Reklame-link der samtidigt er den eneste streamingtjeneste i Norden, der allerede nu kan tilbyde den seneste film i rækken Spider-Man: Far From Home.

Så sæt lige 15 timer og 27 minutter af her i weekenden 🙂 Find filmene hos Viaplay her

Marvel-superhelten Spider-Man, skabt af Stan Lee og Steve Ditko, debuterede i den amerikanske tegneserie Amazing Fantasy #15 i august 1962 og er siden blevet en af de mest indbringende film-franchises i verden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Spider-Man handler om den forældreløse Peter Benjamin Parker, som er født i Queens i New York. Han opfostres af sin onkel Ben og sin tante Mary. Ved et tilfælde bliver Peter bidt af en radioaktiv edderkop, som ved et uheld er blevet bestrålet af en partikelaccelerator. Biddet forandrer Peters genetik, og giver ham overmenneskelige kræfter der minder om edderkoppens evner: Utrolig styrke og bevægelighed, smidighed, evnen til at klæbe sig fast til overflader og – mest utroligt af alt – en sjette sans, der advarer ham, når der er fare på færde. Peter inspireres af sin onkel Ben, der på et tidspunkt fortæller ham, at ”med store kræfter følger et stort ansvar”, og han begiver sig ud i New York for at beskytte indbyggerne mod røvere, indbrudstyve og senere superskurke som Doktor Octopus, Vulture, Electro, Sandman og Green Goblin – alt sammen imens han forsøger at vinde Mary Jane Watsons hjerte, som han er hemmeligt forelsket i.

Det var Tobey Maguire, der indtog hovedrollen i de første tre Spider-Man film (2002 – 2007), mens Andrew Garfield overtog stafetten i rebooten The Amazing Spider-Man (2012) og The Amazing Spider-Man 2 (2014). I de seneste to film Spider-Man: Homecoming (2017) og Spider-Man: Far From Home (2019) er rollen blevet spillet af Tom Holland, som har høstet stor ros fra anmelderne for sin rolle som Peter Parker.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button