TV-Nyt

SJIT Happens sæson 2 har premiere 3. februar på Zulu

sjit happens tv2 zulu sæson 2Fra mandag 3. februar er de fem venner i ”SJIT Happens”, Ane, Olau, Mads, Emil og Øland, tilbage på ZULU og klar til at feste og fulde sig. Comedyserien, der skildrer livet blandt gode venner og deres altid upassende nabo Øland, byder på masser af humor, menstruationstrusser, opvask og ægte kærlighed. I anden sæson er der endnu flere kiksede dates og sære forviklinger i vente.  

– Vi er vanvittigt stolte af anden sæson. Vores helt fantastiske cast – Ruben Søltoft, Nikolaj Stokholm, Stephania Potalivo, Claes Quaade og Jonathan Harboe – er virkelig blevet udsat for lidt af hvert. De har haft masser af sex, er blevet slået, har festet, stukket med nåle, været nøgne i frostvejr, grædt og grinet sig gennem de ti afsnit, fortæller Producent Mia Marie Borup, som lover en vildere, sjovere og frækkere anden sæson, der afsluttes med en kæmpe overraskelse til seerne. 

I anden sæson af ”SJIT Happens” kommer ZULU-seerne meget tættere på vennernes liv i kollektivet på Nørrebro. Her er livet blevet kompliceret af, at Olau er blevet kæreste med nabopigen Rose, mens Ane samtidig finder ud af, at hun har følelser for Olau. Da Rose tager et job i udlandet, ser Ane sit snit til at vinde Olaus følelser.  

Imens har Mads gjort en flamme gravid, og da hun insisterer på at beholde barnet, må Mads pludselig vænne sig til tanken om at droppe festerne og være far. Den evigt uheldige Emil bliver også udfordret af det modsatte køn, og Øland får en ny ven i den ensomme overbo, Klaus.  

Seernes inputs former kollektivet 
Comedyseriens første sæson blev til med hjælp fra seernes personlige do’s ogdon’ts, og ”SJIT Happens 2” fortsætter med seernes inputs og skæve ideer til de enkelte afsnit. Seriens Facebookside har næsten 22.000 ”synes godt om”-tilkendegivelser, og fansene poster både kommentarer, ideer og anmeldelser af de enkelte afsnit. Se mere på Facebooksiden her.  

– Vi har gjort os meget umage for at lave en serie, som er troværdig og genkendelig for seerne, og med hjælp fra dem mener vi, at det er lykkes at gøre universet autentisk, siger Maj-Britt Landin, redaktør på TV 2 Zulu og tilføjer: 

– Rigtig mange af programmets seere har en følelse af, at de selv har været med til at påvirke serien. I denne sæson har vi valgt at aktivere de mange fans ved at opfordre dem til at sende selfies og bruge disse under seriens credits. Vi endte med at få ca. 950. Derudover har vi afholdt en event i lejligheden, hvor de fem venner i ”SJIT Happens” bor. De heldige fans, der vandt en konkurrence på Facebook, mødte seriens medvirkende i lejligheden til et unikt arrangement.

I samme kategori

Back to top button