TV-Nyt

SJIT Happens er gået i gang med sæson 2

sjit happens tv2 zuluEn af nyskabelserne på dansk tv i efteråret 2013, TV 2 Zulu-serien ”SJIT Happens”, har været så stor en succes på tv og på TV 2 Play, at serien nu er i gang med optagelser og manuskriptarbejde til sæson 2. Seriens første sæson blev til i samarbejde med seerne, og i den nye sæson fortsætter seerinddragelsen med inputs til historierne.

Under optagelser og skrivearbejdet rapporterer holdet bag sæson 2 løbende om tilblivelsen af den nye sæson på både Facebook og Instagram. Her opfordres seerne til at komme med deres ærlige mening, skæve ideer og sjove kommentarer – og med uforbeholden kritik, når der er brug for det i takt med, at produktionen skrider frem.

SJIT Happens sæson 2 får premiere 3. februar på TV 2 Zulu.

”Sjit Happens” har skabt et meget aktivt community, og tilslutningen er stor på de sociale medier. Serien har over 16.000 følgere på facebook, og det vælter ind med sjove, skæve og mærkelige historier fra seere, som vil sætte deres eget præg på ungdomsseriens anden sæson.

Undervejs er seerne blevet spurgt om deres egne erfaringer med do’s og don’ts i forbindelse med skype-sex til en scene, hvor Olau (Ruben Søltoft) skal prøve kræfter med denne disciplin. På samme måde bliver der i øjeblikket spurgt til rekvisitter og forslag til locations fra seerne, som også vil få mulighed for at komme helt tæt på serien som statister.
  
– Zulus ambition med ”SJIT Happens” har været at skabe en venneserie med høj troværdighed og genkendelighed i en humoristisk tone. Vi har ønsket at skabe en nutidig comedyserie om den nye generation i 20’erne, der er i øjenhøjde, cool og relevant. En serie om evigt gyldige ungdomstemaer om identitet, kærlighed, venskab og sex. Det syntes jeg er lykkedes. Vi har med succes inddraget seerne i processen, og det er blevet til en serie til dem om dem. siger Maj-Britt Landin, redaktør på TV 2 Zulu.

Se klippet hvor Claes og Stephania ”breaker” den nye sæson her:http://zulu.dk/video/video/breaking-sjit

En af Zulus mest populære egenproduktioner
Første sæson af ”SJIT Happens” er en af Zulus mest populære egenproduktioner i kanalens målgruppe af yngre seere. Ane (Stepahia Potalivo), Olau (Ruben Søltoft), Mads (Jonathan Harboe), Emil (Claes Quade) og Øland (Nikolaj Stokholm) og deres liv i kollektivet på Nørrebro i København er gået rent ind hos målgruppen.

Hele tre ud af fire ”SJIT”-seere befinder sig i målgruppen, og dermed har serien en flot målgruppepræcision, når de fem venner boltrer sig i lejligheden på Nørrebro. Serien er mere populær end fx Kanal 5s realityprogram ”Party på Ibiza”, der sendes på samme tidspunkt som ”SJIT Happens”.

Førstegangsvisninger af ”SJIT Happens” har i snit haft 85.000 seere. Serien bliver dog også genudsendt en del gange i løbet af en uge, og det betyder, at mellem 200.000 og 300.000 forskellige danskere følger SJIT på TV 2 Zulu i løbet af en enkelt uge.

”SJIT Happens” er desuden noget af det mest sete indhold i øjeblikket på TV 2 Play, og især forpremiererne (snigpremiererne) er populære. De seneste to uger har ”SJIT Happens” været det næstmest sete indhold på TV 2 Play efter ”Rita”. Også andre af TV 2 Zulus egenproduktioner – især ”Tomgang” og ”Dybvaaaaad!” – klarer sig godt på TV 2 Play og ligger typisk i top 5.

“SJIT Happens” er støttet med udviklingsstøtte fra Public Service Puljen og produceres af Fridthjof Film.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button