Streamingnyt

Silicon Valley og Veep klar med nye sæsoner 25. april – se trailere her

Silicon Valley og Veep klar med nye sæsoner 25. april.

silicon-valleySilicon Valley sæson 3

I Silicon Valley, tech-nørdernes svar på Wall Street, kæmper Pied Piper-teamet stadig med en masse problemer. De mennesker, der på papiret har de bedste chancer for at få succes, er nogle gange dem, der er mindst i stand til at håndtere det.

Den Emmy-vindende og Golden Globe-nominerede komedieserie er blevet til i et samarbejde mellem Mike Judge og Alec Berg, og serien er baseret på Mike Judges egne erfaringer som programmør i Silicon Valley i 1980’erne.

I de bærende roller ses Thomas Middleditch, T. J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer og Jimmy O. Yang. Mike Judge, Alec Berg, Michael Rotenberg og Tom Lassally er executive producere. Serien blev skabt af Mike Judge, John Altschuler & Dave Krinsky.

Sæson 3 har premiere d. 25. april på HBO Nordic.

https://youtu.be/ed9sKvHZVAc

veep sæson 3hbeep sæson 5

I den femte sæson af den politiske komedieserie VEEP fortsætter vi med at følge Selina Meyer (Emmy-vinder Julia Louis-Dreyfus) og hendes teams hårde hverdag. Meyer er nu blevet præsident og står derfor over for nye politiske udfordringer i Det Hvide Hus.

Den kritikerroste serie har været nomineret til og vundet flere store priser, blandt andet en Emmy for bedste komedieserie.

Udover komedielegenden Julia Louis-Dreyfus omfatter det stærke cast blandt andre Anna Chlumsky, Tony Hale, Reid Scott, Matt Walsh, Timothy C. Simons, Sufe Bradshaw, Kevin Dunn, Gary Cole, Sam Richardson og Hugh Laurie.

Dave Mandel, Frank Rich, Chris Godsick, Julia Louis-Dreyfus og Lew Morton er executive producere.

Sæson 5 har premiere d. 25. april på HBO Nordic.

https://youtu.be/yi5Ickt6ZlE

I samme kategori

Back to top button