Signe Molde ny X Factor-vært

| onsdag 08. aug, 2012 14:28 | 0 Kommentarer
Signe Molde bliver X-Factor vært

Signe Molde bliver X-Factor vært
Foto: Agnete Schlichtkrull

Når sjette sæson af X Factor rammer de danske tv-skærme i det nye år, er værten en erfaren kvinde, der faktisk begyndte sin karriere i DR tilbage i 2000.

Den 35-årige Signe Molde begyndte dengang på DRs børneradio og har igennem de sidste 12 år arbejdet på en lang række radio- og tv-programmer – både som vært, tilrettelægger, redaktionschef og instruktør og senest som medvært på DR1’s ‘Det nye talkshow’. Denne gang skal hun afløse Lise Rønne som vært på X Factor.

“Da DR spurgte mig, om jeg ville være vært på X Factor, var jeg ikke i tvivl. Helt instinktivt tænkte jeg: Det lyder sjovt! Jeg har arbejdet med fjernsyn og radio i 12 år, men har aldrig prøvet at være vært på et stort underholdningsshow før, så på den måde er det noget helt nyt og stort for mig,” siger hun.

Spændt på udfordringen
Signe Molde glæder sig til udfordringen, men er også spændt:

“Jeg kender X Factor rigtig godt, både fordi jeg har været stor fan hjemme fra sofaen, og fordi jeg tidligere har arbejdet bag kameraet på programmet som tilrettelægger. Men det er bestemt ikke det samme som, at jeg ikke er nervøs og spændt. For det er jeg, men heldigvis mest spændt.

Deltagerne er sindssygt modige
Signe Molde har stor respekt for de mange, som stiller op til X Factor, og hun glæder sig til at se, hvad der dukker op af håbefulde talenter:

“X Factor er jo uden sammenligning det største underholdningsshow i Danmark. Der er mange meninger om det, men faktum er, at det nu i fem år har samlet hele Danmark hver fredag aften. Og det tror jeg er fordi, at det er den perfekte blanding af de helt store følelser og det helt store show. Den perfekte blanding af garvede dommere, der tør sige, hvad de mener og – vigtigst af alt – ægte, rigtige mennesker, der tør tage chancen og stille sig op på en scene i direkte fjernsyn og sige: “Hej med jer – det her, det er det, jeg brænder for, og nu skal I høre, hvad jeg kan!”. Det, synes jeg, er sindssygt modigt. Jeg elsker folk, der sætter sig selv på spil, og jeg glæder mig oprigtigt til at se, hvilke nye talenter der dukker op i år.

Underholdningschef byder velkommen
DR1’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, er fantastisk glad for at byde Signe Molde velkommen om bord:

“Jeg er så glad for, at vi har fået Signe med på X Factor-holdet. Hun er en skøn kvinde og en dygtig tv-vært, som jeg er sikker på vil være en gave for programmet. Hun har den udstråling og professionalisme, som programmet kræver, og så brænder hun sindssygt meget igennem på skærmen. Jeg er sikker på, at seerne vil elske hende. Det bliver en sand fornøjelse, og jeg glæder mig til vi skal i gang,” siger han.

DR arbejder i øjeblikket på fuld kraft for at finde årets dommere og håber meget snart at kunne offentliggøre disse.

Hvis nye talenter drømmer om en pladekontrakt, så er det stadig muligt at tilmelde sig pre-casting, der foregår i Aarhus og i København. For at deltage skal man udfylde et tilmeldingsskema, som findes på www.dr.dk/xfactor.

Kilde: DR presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt