Branche-NytTV-Sport

Signe Amtoft ny Premier League-vært på Viaplay

TV3 Sport udvider holdet af værter på Premier League-dækningen på Viaplay, TV3-kanalerne og Xee.

Det sker fra næste måned, hvor 29-årige Signe Amtoft bliver nyt ansigt på det eksisterende værtshold med Helle Smidstrup og Peter Grønborg. Signe Amtofts første opgave bliver den 7. november på Viaplay og Xee, hvor opgørene Everton-Tottenham og West Ham-Liverpool er på programmet.

Med Signe Amtoft på skærmen får seerne en vært, som er både bidt af og forelsket i engelsk fodbold og fodboldkultur, som hun har fulgt med stor passion i de seneste år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi glæder os rigtig meget til at bringe Signe Amtoft ind i vores Premier League-dækning. Hun kommer med en stærk blanding af viden og passion for engelsk fodbold og meget åbenlyse værtskvaliteter. Man har simpelthen lyst til at være i selskab med hende – og det er vi sikre på, at vores Premier League-publikum kommer til at sætte pris på at være,” siger redaktionschef på TV3 Sport Benjamin Munk Lund.

Signe Amtoft tilgår rollen som Premier League-vært med en bred værtserfaring og med en forkærlighed for fodbold og alle sportens tilhørende facetter. Premier League-kærligheden blomstrede for nogle år tilbage med en engelsk ekskæreste, der så tæt på alle engelske fodboldkampe på tv. Derfra blev engelsk fodbold en fast bestanddel af Signes hverdag.

”Jeg kommer oprindeligt fra en ishockeyfamilie, så fodbold – mere specifikt den engelske – er for mig et område, jeg selv har kunne udforske og nørde som voksen uden indblanding fra andre. Jeg elsker alt fra suset ved det smukke indlæg, der resulterer i det afgørende mål hen over følelserne, når en spiller vender hjem til sin barndomsklub, til de absurde maskotter, jeg ikke helt forstår. Jeg elsker det hele, og det er med ærefrygt jeg har takket ja til at bruge min værtsfaglighed til at dele dén begejstring med seerne, nye som gamle,” siger Signe Amtoft.

Signe Amtoft flankeres bl.a. af Viaplays faste Premier League-eksperter som Jan Mølby, Peter Kjær, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen og Allan Kuhn.

Som vært har hun erfaring fra stort set alle DR’s radiokanaler, hvor hun bl.a. lavede Touren på P3. Hun var tv-vært på de første sæsoner, da eSuperligaen blev vist på dansk tv, og hun har senest arbejdet som forfatter, manuskriptforfatter og podcastvært.

Kilde: Nent Group presse

Image

I samme kategori

Back to top button