TV-Nyt

Sidste omgang – Ny stærk dokumentarserie på TV 2

sidste omgang tv2
Billede: Koncern TV- og Filmproduktion/TV 2

Alkoholcoachen CC prøver i en ny programserie at få fire danskere ud af deres afhængighed. Første gang er torsdag 5. september på TV 2.

Historien om Carl Christian Randow, kaldet CC, er også historien om kostskoledrengen, der blev misbrugsbehandler.

Vejen dertil gik gennem et seriøst alkoholmisbrug, men i dag har CC været tørlagt i 16 år og har gjort det til sin mission at give folk med et misbrug en hjælpende hånd ud af problemet.

– Vi har en alkoholtolerant kultur i Danmark, og det er ikke kun “dem på bænken”, der drikker for meget. Jeg håber, at vi med de nye programmer også kan nå ud til de almindelige danskere, som måske er på vej ud i et alvorligt misbrug og bliver det, vi kalder kemisk afhængige, siger Carl Christian Randow.

Glenn er ved at drikke sig ihjel
I premiereprogrammet torsdag 5. september møder vi alkoholikeren Glenn, der er ved at drikke sig ihjel.

CC flytter ind hos Glenn, og hen over en uge vil han prøve at overbevise Glenn om, at et intensivt døgnbehandlingstilbud er den eneste vej tilbage til et normalt liv, for ellers risikerer Glenn at dø af sit misbrug.

CC er uddannet certificeret behandler, og via hjemmesiden alkohol-coach hjælper han folk med misbrugsproblemer. Han har bl.a. skrevet bogen “Drikker jeg for meget?”, som også er kommet som lydbog og video.

Kilde: TV 2

 

I samme kategori

Back to top button