TV-Nyt

Sidse Babett Knudsen ny vært på Zulu Comedy Galla

Sidse Babett Knudsen Zulu Comedy Galla
Sidse Babett Knudsen
Foto: Per Bix / TV 2

Zulu Comedy Festival vil fra 23. august til 1. september indtage København med en masse dansk og udenlandsk comedy. Kronen på værket er det store show ”Zulu Comedy Galla” i Operaen 25. august, hvor Zulu fejrer den danske comedy-branche med et show fyldt med de bedste liveoptrædener og overraskelser samt uddelingen af Läkerol Talentprisen på 100.000 kroner og kåringen af Årets Komiker.

Værten på aftenen i Operaen bliver en af Danmarks største stjerner Sidse Babett Knudsen.

Humor er en alvorlig sag for Sidse 
– Jeg synes ”Zulu Comedy Galla” er et sjovt show. Jeg tager humor meget alvorligt, så derfor har jeg besluttet mig for ikke at være sjov i Operaen. Hvad der kommer til at ske, ved jeg endnu ikke, men jeg glæder mig helt vildt, siger en storsmilende Sidse Babett Knudsen.

Redaktør på ”Zulu Comedy Galla 2013”, Signe Lindkvist, siger:

– Zulu og Zulus seere elsker hende, og vi er så hamrende stolte af, at Sidse – som er en af de største internationale stjerner herhjemme lige nu – vil stå i front på vores gallashow. Hun har bl.a. i ”Den eneste Ene” og i Zirkus Nemo vist sit humoristiske talent, men lige nu husker man hende nok mest for hendes fantastiske præstation som statsminister Birgitte Nyborg i ”Borgen”.

Signe Lindkvist siger, at Sidse Babett Knudsen ved ”Zulu Comedy Galla” igen vil få lejlighed til at vise sine funny bones.

– Vi er i fuld gang med udviklingen af showet og kan allerede nu garantere, at vi vil komme til at se nye sider af Sidse, tilføjer Signe Lindkvist.

Comedy er blevet et respekteret fag 
– ”Zulu Comedy Galla” har været en kæmpe succes for os og er nærmest blevet en institution for branchen. Som Danmarks eneste comedy-kanal er det skønt at kunne agere samlingspunkt for både seere, komikere og andre morsomme talenter, når vi en gang om året ruller os ud i Operaen og takker for de bedste grin, året har givet, siger kanalchef Maiken Wexø, TV 2 Networks, og tilføjer:

– Vi glæder os særligt over at kunne samle både nye, spirende talenter og veletablerede, store entertainere. Det er fedt at opleve deres store indbyrdes respekt og anerkendelse. Comedy er blevet et respekteret fag, og det er vi på Zulu glade for at have medvirket til, siden vi for mere end ti år siden begyndte at sende comedy.

Ti dage i Storkøbenhavn
”Zulu Comedy Festival 2013” er en ti dage lang festival med shows på små og store scener i Storkøbenhavn. Både nye og kendte komikere gæster festivalen, bl.a. Simon Talbot, der har premiere på sit oneman-show ”Talle alene i verden”, samt Simon Jul, Martin Brygmann, Geo, Huxi Bach, Carsten Eskelund, Tobias Dybvad, Michael Schøt, Sebastian Dorset, Thomas Hartmann og en række udenlandske profiler.

TV 2 Zulu sender også hele ugen det bedste comedy, så man kan også fejre festivalen derhjemme.

De nominerede til Läkerol Talentprisen og afstemningen til Årets Komiker
De nominerede til Läkerols Talentprisen på 100.000 kroner er Anders Grau, Martin Nørgaard, Morten Wichmann, Nikolaj Stokholm og podcasten ”Fup i farvandet” (Mikkel Malmberg og Morten Wichmann). Läkerol-prisvinderen bliver fundet af en jury af medlemmer fra den etablerede comedy-branche.

Afstemningen om, hvem der skal vinde til showets anden pris, Årets komiker, er allerede i fuld gang, og man kan stadig nå at være med til at afgøre, hvem der skal kåres som årets sjoveste.

Så gå ind og stem på zulu.dk, hvor du også finder hele programmet for Zulu Comedy Festival 2013. Billetsalget til de mange comedy-arrangementer er i fuld gang.

”Zulu Comedy Galla 2013” vises på TV 2 Zulu søndag 1. september fra klokken 20.00.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button