Streamingnyt

Showbiz Kids

- HBO-dokumentarfilm om at være barneskuespiller

HBO-dokumentarfilm om den personlige og professionelle pris for berømmelse, der følger med at være barneskuespiller. Flere kendte skuespillere og to håbefulde, nye talenter fortæller på ærlig vis om deres egne, komplicerede oplevelser med dét at være en del af Hollywood-møllen som barn – på godt og ondt.

Det er den tidligere barneskuespiller, Alex Winter (Bill and Ted’s Excellent Adventure, Panama Papers), der har skrevet og instrueret Showbiz Kids, og han trækker således på egne erfaringer såvel som på flere kendte kollegers historier om filmbranchens og Hollywoods tiltrækningskraft og bagside.

Dokumentaren har adskillige interviews med kendte skuespillere, blandt andre Henry Thomas, der spillede hovedrollen i E.T. som 11-årig; Mara Wilson, der blot var 6 år, da hun medvirkede i Mrs. Doubtfire; Todd Bridges, der var med i TV-serien Diff’rent Strokes som 13-årig; Milla Jovovich, der ligeledes var 13 år, da hun fik sin debut i The Night Train To Kathmandu; Evan Rachel Wood, der havde hovedrollen i Thirteen som 14-årig og den nu afdøde Cameron Boyce, der startede på Disney-serien, Jessie, da han var blot 12 år gammel.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også Jada Pinkett Smith, som selv var barneskuespiller og havde sin debut på det store lærred i A Different World, fortæller om sin egen karriere og om at være mor til to børn, der begge er børneskuespillere den dag i dag. Derudover følger dokumentaren også to nye, unge og håbefulde talenter, der gerne vil slå igennem i Hollywood.

Filmen er produceret af HBO Documentary Films og Ringer Films Production.

Showbiz Kids
Showbiz Kids
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button