Streamingnyt

Sex Education vender tilbage med en sæson 2 på Netflix i 2020

Sex Education vender tilbage med en ny sæson på Netflix i 2020, det har streamingtjenesten netop offentliggjort sammen med de første billeder fra den nye sæson, der består af 8 episoder.

Sex Education er en fortælling om Otis Milburn, en socialt akavet gymnasieelev, der bor sammen med sin mor, Jean, som arbejder som sexterapeut. I første sæson åbnede Otis og hans ven Maeve Wiley en sexklinik på skolen for at drage nytte af Otis’ intuitive talent indenfor sexrådgivning. I sæson 2 må Otis, som den ’late bloomer’ han er, beherske sine nyfundne seksuelle lyster, for at gøre fremskridt med sin kæreste Ola – alt imens han også må tage sig af sit nu anstrengte forhold til Maeve. Der er klamydia-udbrud på Moordale Secondary, hvilket sætter fokus på nødvendigheden af bedre seksualundervisning, og der kommer nye børn til byen, som forsøger at udfordre status quo.

En opdatering på castet

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
  • Maeve og Aimee’s BFF-forhold er blevet stærkere lige siden Aimee droppede ’de urørlige’.
  • Eric opdager, at hans nyfundne selvsikkerhed tiltrækker opmærksomhed.
  • Adam er på militærskole og kæmper stadig med sine følelser for Eric.
  • Lily har sat sine desperate seksuelle anstrengelser på pause for at fokusere på sine kreative talenter. Undervejs finder hun en ny veninde i Ola.
  • Jackson er tvunget til i højere grad at spænde sine mentale muskler frem for de fysiske og må stadig bøje sig for sine forældres pres for succes.
  • Jean og Jakobs forhold er opdaget, og de er nu nødt til at lære, hvordan de skal forene deres familier. Jean knytter et usandsynligt bånd til Mrs. Groff og der opblomstrer langsomt et venskab mellem de to kvinder.
Kilde: Netflix PR

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button