Net-TV

Seriepremierer i februar på YouBio og C More

Shameless sæson 3Shameless sæson 3

Familien Gallagher er tilbage søndag 3. februar kl. 20.00 på C More Series i den tredje sæson af Paul Abbotts og John Wells serie. ”Shameless” er som sædvanlig fyldt med tragikomisk humor fra livets skyggeside. Med William H. Macy i hovedrollen som den alkoholiserede familiefader Frank.

Shameless sæson 3 fra søndag 3. februar på YouBio C More

Heavy Metal ChroniclesHeavy Metal Chronicles

”Heavy Metal Chronicles” er en ny serie der har premiere på C More Series/Series HD torsdag 7. februar kl. 21.00. TV-serien er baseret på en av verdens mest kendte tegneserier indenfor fantasy genren for voksne. Hver episode er enkeltstående og udspiller sig på en ny planet med nye rollefigurer.

Heavy Metal Chronicles har skuespillere som Rutger HauerScott Adkins, Michael Jai WhiteKelly BrookJames MarstersJoe FlaniganMichelle Ryan og David Belle med på rollelisten.

Heavy Metal Chronicles vises fra 7. februar på YouBio C More

House of Lies sæson 2House of Lies sæson 2

Tilbage i foråret 2012 startede komedieserien ”House of Lies” på C More og fredag 15. februar kl. 20.30 er det så tid til et gensyn på  C More Series, når den anden sæson af serien har premiere. Don Cheadle blev Golden Globe-nomineret for hovedrollen som Marty, stjernen i kvartetten The Pod.

Serien er baseret på Martin Kihns bestseller “House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time”.

House of Lies sæson 2 fra 15. februar på YouBio C More

Bemærk at visse serier ikke nødvendigvis er tilgængelige med det samme on demand i YouBio, men du kan se dem på C More Series tv-kanalen også gennem YouBio.

Husk også at tjekke vores seriekalender påhttps://digitalt.tv/seriekalender-c-more-series/

I samme kategori

Back to top button