Streamingnyt

Serieland er tilbage på TV 2 Play

serieland TV 2 PlayOnsdag 9. september har TV 2 PLAY premiere på anden sæson af ’Serieland’, hvor Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg anmelder de største serier på de danske streamingtjenester.

Efter successen med første sæson af ’Serieland’ fortsætter de to kompetente værter nu med at anmelde serier, når anden sæson af magasinet vises på TV 2 PLAY fra 9. september. I hvert afsnit har Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg besøg af en kendt gæst, som er med til at anmelde de nyeste serier på streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic, Viaplay, DRTV og TV 2 PLAY.

“Serier skal tages seriøst”
– Serier er kommet for at blive, og derfor skal de tages seriøst. Det er på tide, at vi anmelder serier på samme måde, som vi anmelder film. Vi forventer høj klasse og nyskabende historier – specielt når vi skal følge seriefigurer i lang tid. Derfor er vi muligvis en smule hårde i vores anmeldelser, men det betyder ikke, at vi ikke elsker serier, siger Frederik Dirks Gottlieb, som er en af værterne på ’Serieland’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kasper Lundberg supplerer:

– Danskernes appetit på serier er umådeligt stor. Streamingtjenester er blevet menneskets bedste ven, og meget tyder på, at serieformatet er den foretrukne underholdning for tiden. Vi følger vores seriehelte i tykt og tyndt, fordi de minder os om vores egne gode og dårlige sider. Derfor vinder serier ofte over film i underholdningskampen.

Kendte medværter i ’Serieland’
I anden sæson af ’Serieland’ får værterne besøg af spændende og kompetente gæster. Seerne kan møde Jonatan Spang, som netop nu er aktuel med sit nye comedyshow, og Louise Wolff fra ‘Go’ morgen Danmark’.

Andre kendte gæster er blandt andre skuespilleren Rosalinde Mynster, tv-værten Cecilie Beck, filminstruktøren Lotte Svendsen og komikerne Simon Talbot, Lasse Rimmer, Martin Høgsted og Magnus Millang.

I den nye sæson af ’Serieland’ spiller gæsterne en større rolle. Blandt andet er de med til at se tilbage på de forskellige tv-serier, og som noget nyt får gæsterne lov til at uddele deres egne stjerner til serierne.

To specialafsnit af ’Serieland’
20. september dækker Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg Emmy-uddelingen fra ’Serielands’ livestudie. Værterne får i denne specialudgave besøg af flere gæster, som skal være med til at kommentere på award-showet. Dækningen sendes direkte på TV 2 ZULU.

Også 25. november viser TV 2 PLAY en anderledes udgave af ’Serieland’, som denne gang har fokus på julekalendere. I dette afsnit vil værterne sammen med gæsten anmelde årets julekalendere fra forskellige tv-kanaler – bl.a. TV 2s nye tv-julekalender ’Juleønsket’.

Første sæson af ’Serieland’ trak mange brugere til de relaterede artikler på tv2.dk, og serien genererede over 100.000 startede afspilninger på TV 2 PLAY.

Allerede nu er værterne fra ’Serieland’ aktive på Facebook, hvor de involverer brugerne ved at bede om tips til gode serier, inden anden sæson skydes i gang.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button