Streamingnyt

Serie og dokumentar nyt fra Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har vi løbende en månedsguide for. Hvad du kan se frem til af kommende Amazon Prime Video indhold lidt længere ud i fremtiden kan du læse mere om herunder.

The Marvelous Mrs. Maisel sæson 3

Nu kan du se traileren for den tredje sæson af The Marvelous Mrs. Maisel samt høre sangen “Perfectly Marvelous” fra Cabaret med en original optagelse af Sutton Foster.

Sæson 3 får premiere fredag d. 6. december på Amazon Prime Video.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


The Marvelous Mrs. Maisel Season 3 - Official Trailer | Prime Video
The Marvelous Mrs. Maisel Season 3 – Official Trailer | Prime Video


Modern Love får en sæson 2

Modern Love Amazon

Amazon Prime Video har annonceret, at de har bestilt endnu en sæson af den romantiske komedieserie Modern Love.

Modern Love fik verdenspremiere på Amazon Prime Video d. 18. oktober og er inspireret af den populære New York Times-klumme med samme navn. Serien udforsker kærlighed i alle dens komplicerede og smukke former, da hvert afsnit – der i øvrigt er særskilte – bringer nogle af klummens mest elskede historier til live med en stjernespækket rollebesætning.

Sæson 2 af Modern Love får verdenspremiere på Amazon Prime Video i 2020.

All Or Nothing: Tottenham Hotspur

Amazon og Tottenham Hotspur Football Club annoncerer en helt ny behind-the-scenes dokumentarserie: All Or Nothing: Tottenham Hotspur. Serien følger i flere afsnit holdet gennem den nuværende 2019/20 sæson. Den nye Amazon Original serie får premiere eksklusivt på Amazon Prime Video næste år.

Dokumentarserien Ted Bundy: Falling For A Killer får premiere eksklusivt på Prime Video i 2020

Prime Video annoncerer den kommende lancering af Ted Bundy: Falling for a Killer, en dokumentarserie i fem afsnit, som skildrer den berygtede seriemorder Ted Bundys forhold til sin kæreste gennem mange år, Elizabeth Kendall. Ted Bundy: Falling for a Killer får verdenspremiere eksklusivt på Prime Video i 2020.

Ny serie i The Walking Dead universet på vej

https://youtu.be/YptQVJGBXyM

Amazon Prime Video har annonceret, at den tredje serie fra The Walking Dead-universet får premiere på Amazon Prime Video i foråret 2020. Den nye serie er skabt af Scott M. Gimple, (The Walking Dead) i samarbejde med Matt Negrete (White Collar).

Den nye action-thriller Treadstone får verdenspremiere i 2020Treadstone - Teaser | From the World of Jason Bourne | Prime Video
Treadstone – Teaser | From the World of Jason Bourne | Prime Video


Amazon har annonceret, at den første sæson af den nye actionthriller Treadstone får verdenspremiere eksklusivt på Amazon Prime Video. Serien udforsker den oprindelige historie og nutidens handlinger bag Operation Treadstone, det berygtede hemmelige CIA-program som anvender adfærdsmodifikation til at forvandle rekrutter til noget der minder om overnaturlige lejemordere. Samtlige episoder af første sæson kan ses på Prime Video i januar 2020.

The Expanse – sæson 4 på vejThe Expanse Season 4 Official Teaser | Prime Video
The Expanse Season 4 Official Teaser | Prime Video


Den fjerde sæson af den Hugo Award-vindende serie The Expanse får premiere fredag d. 13. december på Amazon Prime Video. I sæson 4 af The Expanse begynder et nyt kapitel for serien med Rocinante-holdet på en mission for FN for at udforske verdener udenfor ”The Ring Gate”. Menneskeheden har fået adgang til tusindvis af planeter som minder om Jorden. Det har skabt en landrus og øgede spændinger mellem nationerne på Jorden, Mars og Bæltet.

Ilus er den første af disse planeter, rig på naturressourcer, men også præget af ruinerne af en for længst død fremmed civilisation. ”Earthers”, ”Martians” og ”Belters” manøvrerer sig til at kolonisere Ilus og dens ressourcer, men de første opdagelsesrejsende forstår ikke denne nye verden og er forberedt på hvilke større farer, der venter dem.

“Star Trek: Picard”

Star Trek-fans fik den ultimative ”Trek”-overraskelse til New York Comic Con, da Sir Patrick Stewart for første gang viste den nye trailer til STAR TREK: PICARD under paneldebatten om serien i Madison Square Garden.
Derudover blev det annonceret, at serien får premiere udenfor USA og Canada på Amazon Prime Video fredag d. 24. januar 2020. Efter premieren vil de ti afsnit af STAR TREK: PICARD udkomme ugentligt hver fredag på Amazon Prime Video.Star Trek: Picard - Official Trailer | Prime Video
Star Trek: Picard – Official Trailer | Prime Video


Amazon på vej med solo tv-projekt fra Jeremy Clarkson

Amazon har bekræftet, at serien I Bought The Farm (Arbejdstitel) om tv-værten Jeremy Clarkson er i produktion. Serien kommer i 8 afsnit til at følge The Grand Tour-værten Jeremy Clarkson, mens han forsøger at drive sin 1000 hektar store gård i hjertet af det britiske landskab.

Serien er filmet siden begyndelsen af efteråret 2019 og skal følge opturene og nedturene i et landbruget, og hvad Jeremy håber vil være landlig idyll, men som lige så let kunne blive et rustikt mareridt. Jeremy, en selvbevidst, uduelig ”townie” med nul landbrugskendskab vil, med lidt hjælp, forsøge at etablere en levedygtig gård i det moderne landlige Storbritannien.

Kilde: Amazon presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button