TV-Nyt

See – Nent Group sikrer sig endnu en tv-kanal med eksisterende distribution

Med overtagelsen af kanalen Xee, og efterfølgende navneskifte til See, så sikrer Nent Group sig endnu en tv-kanal i sit udbud.

Selv om YouSee fortsat er tilknyttet kanalen i forhold til at levere YouSee original indhold til sendefladen, så bliver det reelt en Nent Group tv-kanal.  Med Nent Groups overtagelse, så bliver det et mere almindeligt distributør / kanaludbyder forhold, hvor YouSee betaler Nent Group for at kunne levere kanalen.

Nent Group overtager med See en kanal, der er i gang og ret bredt inde hos en række distributører. Dermed har man sikret indtægter fra starten både i forhold til reklamesalg og distributionsindtægter. Med sit ejerskab kan Nent nu promovere kanalen og indholdet på lige fod med TV3+, TV3 Max, TV3 Sport osv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er svært, at forestille sig, at Nent Group selv ville have startet kanalen op fra bunden, men nu får de altså en genvej ind, og samtidigt også endnu et vindue til at promovere sit Viaplay indhold.

Nent Group får med overtagelsen også det fulde ejerskab tilbage i forhold til Premier League / Bundesliga. Her startede aftalen oprindeligt med at YouSee betalte Nent Group for rettighederne, og selve den danske produktion, til Xee. Det betød, at der ikke blev vist studie optakt/nedtakt fra Xee’s Premier League kampe på Nent Groups streamingtjeneste Viaplay. Kun selve kampen kunne ses der. Men nu burde der således ikke være noget til hinder for, at man kan lave en komplet produktion, der vises begge steder.

Læs også


I samme kategori

Back to top button